MENÜ

Snowboard Dünya Kupası İstanbul'da

Türkiye, kış sporlarında önemli bir organizasyona ev sahipliği yapacak. Snowboard Dünya Kupası Big Air yarışlarının açılış ayağı bugün İstanbul'da düzenlenecek. Kadınların ilk kez aralarında yer aldığı 45 sporcu, İTÜ Stadyumu'na kurulan 42 metrelik dev rampadan kayarak zafer arayacak.

Snowboard Dünya Kupası İstanbul'da

Türkiye Kayak Federasyonu'nun girişmleriyle ülkemize getirilen FIS Snowboard Dünya Kupası Big Air, ilkleri İstanbul ayağında yaşayacak. Kadın sporcuların ilk kez yer aldığı ve tarihte ilk kez 42 metrelik rampanın oluşturulduğu yarış, bugün yapılacak. İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Maslak Yerleşkesi’nde bulunan İTÜ Stadı’nda kurulan dev rampada 30 erkek, 15 kadın sporcu saat 11.00'deki elemelerin ardından akşam saat 19.00'da finalde mücadele edecek. İstanbul’daki ilk ayağın ardından yarışlar Londra, Quebec ve Moskova’da olacak. Organizasyonun dağ ayağı ise İsviçre ve Fransa’da yapılacak.

NTVSpor'dan canlı yayın

FIS Snowboard Dünya Kupası Big Air İstanbul Eurosports, NTV Spor ve dünya genelinde 8 televizyon kanalından canlı olarak yayınlanacak. Canlı yayından önce 2 dakikalık İstanbul tanıtım filmi gösterilecek. FIS Snowboard Dünya Kupası çerçevesinde çeşitli konserler ve etkinlikler de gerçekleştirilecek. Final yarışlarının ardından Athena konser için sahne alacak, yarışlar öncesinde ise BubiTuzak
grubu konser verecek.

En ucuz bilet 67 TL

Dünya Kupası için 5 bini tribün, 15 bini saha içi olmak üzere 20 bin bilet satışa sunuldu. Biletler, Biletix üzerinden 67-215 lira aralığındaki fiyatlarla satılıyor.

Hatice Yücel

Haberin Devamı
YORUM YAZ