MENÜ

Roberto Carlos: Ayrılırsam bu takıma ihanet olur

Sivasspor teknik direktörü Roberto Carlos, iyi oynamalarına rağmen bir türlü istedikleri golleri bulamadıklarını belirterek, devre arasında yapılacak çalışmalar ile bu şanssızlığı kıracaklarını söyledi.

Roberto Carlos: Ayrılırsam bu takıma ihanet olur

Şu aşamada ayrılmayı düşünmediğini belirten Roberto Carlos, "Ayrılırsam bu takıma ihanet olur." dedi.

2-0 kaybedilen İstanbul Başakşehir maçının ardından değerlendirmelerde bulunan Sivasspor Teknik direktörü Roberto Carlos, mağlubiyetten dolayı üzgün olduklarını ve taraftardan özür dilediğini belirten Carlos, "Sezonun başından beri görüyoruz ki futbolda iyi oynayan takım kazanmıyor. Bir çok gol pozisyonuna giriyoruz, maçın genelinde üstün oluyoruz ama golleri bulamıyoruz ve rakip iki kere geliyor ve golleri atıyor. Baktığımızda her maçta iyi pozisyonlar üretip iyi pas yapıyoruz ama top rakip kaleye girmek istemiyor. Oyuncularımızı çabalarından ötürü tebrik ediyoruz. Defans yapan takıma karşı oynadık" dedi.

Takımın motivasyon sorunu bulunmadığını belirten Carlos, "Aslında motivasyonumuz zaten yüksek. Bu takım bu durumdan çıkacak. Eğer kötü oynasak kaygı içinde oluruz. Takım kötü değil ama ufak tefek eksiklerimiz var. Bunların düzeleceğine inanıyorum. Devre arasındaki takviye ve değişikliklerin takıma katkı yapacağını düşünüyorum." dedi.

'Bırakmak ihanet olur'

Sosyal medyada hafta içinde paşlaştığı bir mesajın veda gibi algılandığı sorusu üzerine ise Carlos, "O veda niteliği değil teşekkür yazısıydı. Taraftarımız iyi ve kötü gündü bize hep destek oldu. Taraftar da iyi bir oyun ortaya koyduğumuzu biliyor. Devre arasında yapacağımız takviyeler bunları da gidereceğimizi düşünüyorum. O, taraftarın bana gösterdiği sevgi ve saygıya teşekkür yazısıydı. Veda edecek olsam bunu açıkça söylerim. Bu ayrılacak olursak da bu takımın daha iyi yerlere, üst sıralara taşıyarak veda ederiz. Bu durumda takımı bırakmak bu takıma ihanet olur ve hoş olmaz. Normalde zor durumlarda genelde hoca değişikliğine gidilir. Bazen yenilenmelere ihtiyaç vardır. Bizim takım içi atmosferimiz ve çalışmalarımız güzel. Takımızın 14-15 oyuncuya ihtiyacı var. Oyuncular arasında kalite farkları çok bariz ve bu kalite farklarını eşitlemeye çalışıyoruz." diye konuştu.

Hakemlerin Sivasspor ile bir derdi olduğunu düşündüğünü ifade eden Carlos, "Verilmeyen 2 penaltı pozisyonumuz var. Neden bu kadar hatalı karar alınıp yanlış yapılıyor anlamış değiliz. Bunu bugün de gördük. Belki yenikken beraberliği bulsak rakip açılacaktı ve ikinciyi bulacaktık. Sivasspor'un üstün konuma geçmesine izin vermiyorlar. İkinci yarıda ben kulübeye oturdum ve maçı izledim. Hakemlere karşı diyecek bir söz bulamadağım için. Kendisi maçın ön planda olan ismi olmaya çalıştı. Futbol dünyasında kaybedebilirsiniz ama bugün bizim takım gibi savaşarak kaybedebilirsiniz. Bu şekilde hırslı oynayıp kaybedilebilir. Bu yüzden diyoruz ki bu şanssızlığımız değişecektir. Bir mağlubiyetten dolayı özellikle taraftarımızdan özür diliyoruz. Ama bunun değişeceğine dair ben söz veriyorum." dedi.

Gökhan CEYLAN/SİVAS, DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ