MENÜ

Rıza Çalımbay: Hakem Vederson'a iyi dayandı!

Mersin İdman Yurdu'nun hocası Rıza Çalımbay, Galatasaray maçından sonra çarpıcı ifadeler kullandı.

Rıza Çalımbay: Hakem Vederson'a iyi dayandı!

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında deplasmanda Galatasaray'a 3-2 mağlup olan Mersin İdman Yurdu'nun teknik direktörü Rıza Çalımbay, müsabakanın ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Türk Telekom Arena
'daki karşılaşmadan sonra yayıncı kuruluşa demeç veren Lacivert-Kırmızılılar'ın deneyimli hocası, "Galatasaray'la oynadığınız zaman öne geçmek değil, maçı iyi bitirmek önemli. Biz baştan sona kadar kazanmak için oynadık. Savunmaya kapanmak bizim için dezavantaj olurdu. Birçok pozisyona girdik, bunları gol yapmamız gerekiyordu. Çok kötü goller yedik. Şu bir gerçek ki büyük takımlarla oynadığınız zaman hakemler inanılmaz bir şekilde etkileniyor. Hakem bize penaltı verdi, onu telafi etmek için Galatasaray'a da penaltı verdi. Bizim bu maçı kaybetmememiz lazımdı. Kazanmak için her şeyi yaptık. Fakat defansta öyle hatalar yaptık ki geri dönemedik. Oynadığımız futbolun karşılığı bu olmamalıydı" şeklinde konuştu.

'Vederson'a yakışmıyor'

Mücadelenin son anlarında hakem Fırat Aydınus'a yaptığı yoğun eleştiriler nedeniyle ikinci sarı kartını görerek oyun dışında kalan Vederson'a da değinen Çalımbay, Brezilyalı futbolcunun bilerek kart görmediğinin altını çizerek, "Öyle kart görülmez. Hakem Vederson'a iyi bile dayandı. Çok konuşuyor, sarı kartı olmasına rağmen hala konuşuyor. Ayıp bir kere. Bu Vederson'a yakışmıyor. Beni bu maç ilgilendiriyor, daha sonraki maçlar değil. 11 kişi kalmamız lazımdı. Bizim kafamız başka şeylere çalışmaz Haftaya Fenerbahçe ile oynayacağız. Yine aynı şeyler gelecek başımıza. Kazanmak için kapasitemizin üstüne çıkmalıyız. Her şeyi dürüstçe yapıyoruz, dürüstçe de kazanmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.
Rıza Çalımbay'dan Vederson'a: Aptaloğlu aptal!

Haberin Devamı
YORUM YAZ