MENÜ

Mustafa Denizli: Emenike defteri kapattı

Türk futbolunun önemli isimlerinden Mustafa Denizli, Kayseri Erciyesspor-Fenerbahçe maçının ardından yaptığı değerlendirmede Nijeryalı forvet Emenike'nin düşen performansına da değindi. Denizli, "Emenike Fenerbahçe defterini kapatmış gözüküyor" diye yazdı.

Mustafa Denizli: Emenike defteri kapattı

Mustafa Denizli Fenerbahçe'de bu sezon vasat bir performans sergileyen Emmanuel Emenike'nin Fenerbahçe defterini kapattığını belirtti.

Denizli'nin Emenike değerlendirmesi şu şekilde:

EMENIKE DEFTERİ KAPATTI

Emenike, oyundan çıkarken adeta "F.Bahçe defteri benim için kapandı" diyor. F.Bahçe kazansa da bunlar gerçek. Yanılır mıyım, bilemem. Şu ana kadar F.Bahçe'de Egemen, Alves, Emre oyuna girdikten sonra Alper bir çaba içerisinde.

***

Öte yandan Emenike'nin bu sezonki düşüşü, istatistiklere de net bir şekilde yansıyor. Nijeryalı geçen sezon 14. hafta itibariyle 6 gol 5 asistlik katkı yaparken, bu sezonsa sadece 2 gol, 2 asistte kaldı. Takımın genelinde de gol yollarında ciddi bir problem gözüküyor. Ersun Yanal'ın Fenerbahçesi geçen sezon bu hafta itibariyle rakip ağlara 33 gol gönderirken, bu rakam bu sezon 22'de kaldı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ