MENÜ

MHK Başkanı değişti, hatalar devam ediyor!

Merkez Hakem Kurulu'na yeni atanan Yusuf Namoğlu'nun ilk haftası da büyük hakem hatalarıyla başladı.

MHK Başkanı değişti, hatalar devam ediyor!

Hafta içerisinde MHK'nın düzenlediği hakem hataları ile ilgili basın toplantısında Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriye Alp, istifa etmişti. Daha sonra Türkiye Futbol Federasyonu, Zekeriya Alp'in yerine Yusuf Namoğlu'nu göreve getirmişti. Namoğlu'nun göreve başladığı ilk haftada şimdiden 2 büyük hata meydana geldi.

Fenerbahçe maçında verilen penaltı!


Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında dün oynanan Kayseri Erciyesspor - Fenerbahçe mücadelesinde, hakem Hüseyin Göçek'in Sarı-Lacivertliler lehine verdiği penaltı çok tartışılmış, spor yorumcularının çoğu ise penaltının olmadığını savunmuşlardı.

Galatasaray'ın golü de tartışıldı


Galatasaray, Türk Telekom Arena Stadı'nda Mersin İdmanyurdu'nu konuk ettiği karşılaşmada da Fırat Aydınus bir hataya imza attı. Sarı-Kırmızılılar'ın 18. dakikada bulduğu golün öncesinde Burak Yılmaz ile Mitrovic'in mücadelesinde faul düdüğü çalınmış, Mersinli futbolcu da sarı kart görmüştü. Ancak Fırat Aydınus'un verdiği karar da çok fazla tartışıldı. Hem Fenerbahçe karşılaşmasında verilen penaltı, hem de Galatasaray'ın attığı gol öncesindeki faul kararı, Merkez Hakem Kurulu yeni başkanı Yusuf Namoğlu'nun hatalarla başlamasına ve eleştirilmesine neden oldu. Şimdi gözler 23 Aralık'ta yapılacak MHK'nın basın toplantısına çevrildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ