MENÜ

Koeman'ın Sneijder mesajı

Transfer gündeminin 1 numaralı ismi olan Wesley Sneijder ile ilgili olarak, Southampton'ın teknik patronu Koeman önemli bir açıklama yaptı.

Koeman'ın Sneijder mesajı

Sadece Galatasaray’da değil, İngiltere’de de gündem Wesley Sneijder’in transferi... Öyle ki, Daily Mail gazetesi, iki gündür birinci sayfasının manşetinde Hollandalı yıldıza yer veriyor. Dün yayınlanan haberde ise konuyla ilgili olarak Southampton’ın hocası Ronald Koeman’ın sözleri vardı. Bilindiği üzere Premier Lig temsilcisi, Sneijder’in transferiyle yakından ilgileniyor. Koeman da bu haberleri doğrulayarak, “Evet, Sneijder gibi bir yıldızı takımımda görmeyi çok isterim. Ancak şöyle bir sorun var ki, kendisi Galatasaray’da haftada 90 bin Pound kazanıyor ve bizim bunu karşılamamız şu an için mümkün görünmüyor” ifadesini kullandı.

Yeni kontrat yapılmayınca...
Galatasaray’ın mevcut yönetimi, Sneijder’le yeni kontrat yapılmayacağını açıkladıktan sonra, Hollandalı futbolcu hakkındaki transfer iddiaları ayyuka çıkmıştı. Ancak yönetimin Sneijder’le ilgili tutumunda bir değişiklik olmayacak gibi görünüyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ