MENÜ

İlk kez aynı kadroyla çıktı

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, geçen hafta Torku Konyaspor karşısında farklı kazanan kadroyu bozmadı.

İlk kez aynı kadroyla çıktı

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında sahasında Mersin İdman Yurdu ile kozlarını paylaşan Galatasaray'da teknik patron Hamza Hamzaoğlu, Torku Konyaspor maçındaki kadroda değişikliğe gitmedi.

Deplasmanda Yeşil-Beyazlılar'ı 5-0'lık skorla mağlup eden Cim Bom'da bu karşılaşmaya da aynı ilk 11 sahada yer aldı. Kalede Muslera’nın görev aldığı Sarı-Kırmızılı takımda savunmada Sabri Sarıoğlu, Aurelien Chedjou, Semih Kaya ve Alex Telles görev yaptı. Orta sahada Emre Çolak, Felipe Melo, Selçuk İnan ve Wesley Sneijder’in yer aldığı Galatasaray’da forvette de Burak Yılmaz ve Umut Bulut bulundu. Aslan, daha önce İtalyan teknik direktör Cesare Prandelli yönetiminde oynadığı 10, kaleci antrenörü Claudio Taffarel ile 1 ve Hamzaoğlu ile de 2 karşılaşmaya farklı 11’ler ile çıkmıştı.

Sarı-Kırmızılılar'da hafta içinde Ziraat Türkiye Kupası’nda FBM Makina Balçova Yaşamspor’u 9-1 yendiği karşılaşmada 3 gol atarak hat-trick yapan Goran Pandev ile Sinan Bolat, Hamit Altıntop, Bruma, Hakan Balta, Yasin Öztekin ve Olcan Adın karşılaşmanın yedekleri arasında yer aldı.

Hamzaoğlu’na sevgi gösterisi

Galatasaraylı taraftarlar, karşılaşma öncesinde teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’na sevgi gösterisinde bulundu. Kuzey tribününde, üzerinde "Dördüncü Yıldız Hamza Hoca" yazılı pankart açan taraftarların tezahüratta bulunduğu Hamzaoğlu, tribünün önüne kadar gelip desteklerinden dolayı taraftarlara teşekkür etti.

Hagi maçı izledi

Galatasaray’ın eski teknik direktörlerinden ve efsane futbolcularından Gheorghe Hagi de Mersin İdman Yurdu ile yapılan maçı izledi. Sarı Kırmızılı Platform Derneği’nin davetlisi olarak İstanbul’a gelen Rumen futbol adamı, oğlu Ianis Hagi ile karşılaşmayı tribünden takip etti.

Trafik kazası geçiren Servet Çetin ilk 11’de

Mersin İdman Yurdu’nda önceki gün trafik kazası geçiren Servet Çetin, maça ilk 11’de başladı. Hasarlı trafik kazasının ardından Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde bir süre gözetim altında tutulduktan sonra taburcu edilen tecrübeli futbolcu, eski takımı Galatasaray’a karşı ilk 11’de sahaya çıktı.

Kasımpaşa maçı sonrası ilk!

Sarı-Kırmızılı ekip ligde bu sezon yenik duruma düştüğü 5. maçta 2. kez galip geldi. Bundan önce Kasımpaşa’yı geriden gelerek deviren Galatasaray, Mersin İdmanyurdu’na da aynı tarifeyi uygulayıp 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı.

4. maç üst üste zafer


Galatasaray bu sezon ligde ilk kez üst üste 4 maç kazandı. Geçen sezon Mancini döneminde bir süre galibiyet serisi yakalayan Sarı-Kırmızılılar, Prandelli görevdeyken böyle bir başarı elde edememişti. Cim Bom, Gaziantep, Akhisar Belediye ve Torku Konya’nın ardından Mersin’i devirerek seriyi 4’e çıkardı. Hedef, haftaya Gençlerbirliği’ni de mağlup ederek seriyi devam ettirmek.
1 Michal Kadlec, 2 Güven Varol!

Haberin Devamı
YORUM YAZ