MENÜ

Hikmet Karaman: Bu daha başlangıç

Trabzonspor'a zor anlar yaşatan, Beşiktaş'ı ise İstanbul'da yıkan Çaykur Rizespor'da yüzler gülmeye başladı. FANATİK'e özel açıklamalarda bulunan Hikmet Karaman, "Takımıma güvenim sonsuz. Daha iyi olacağız" dedi.

Hikmet Karaman: Bu daha başlangıç

Mehmet Özdilek ile yolların ayrılmasından sonra teknik direktörlük görevine getirilen Hikmet Karaman, icraatlarını ilk günden herkese ispatladı. İlk lig maçında Trabzonspor'a Avni Aker'de 3-2 mağlup olmasına rağmen, hırsı ve özverisiyle alkış toplayan deneyimli teknik adam Holosko ve Kweuke'yi de bir arada kullanıp takımına çift forvet oynatarak savunmayı değil hücumu ve golü isteyen bir ekip olacaklarının sinyallerini vermişti. Önceki gün de Olimpiyat Stadı'nda Beşiktaş'a neredeyse pozisyon vermeden yenen Rizespor'da artık yüzler gülmeye başladı.

'Gerekli kararlar alınacak'

FANATİK'e özel açıklamalarda bulunan Hikmet Karaman, ligde kötü durumda olduklarına değindi. Başarılı çalıştırıcı, "Şu gerçek ki, Trabzon'la oynadığımız maçta hem az forma giymiş hem de kadro dışı kalmış isimlerin durumunu gözlemledik. Taktik ve teorik açıdan bu takıma neler verebileceğimizi gösterdik. Bu ekibe güvencim tam. Devre arasına kadar yapacağımız maçlardan sonra da lige verilen arada transfer adına gerekli kararlar verilecek" ifadelerini kullandı.

Hikmet Karaman geldi, tribünler dolacak

Hikmet Karaman, Rizespor'un başında ikinci sınavını pazartesi günü Gaziantepspor karşısında verecek. Karadeniz ekibinde Oboabona'nın sakatlığı ve Giray Kaçar'ın cezası dışında eksik bulunmuyor. Takımın bu iştahlı halini gören taraftarların ise biletlere yoğun ilgi gösterdiği öğrenildi. Önceki karşılaşmalarda ortalama 2-3 bir seyirciye oynayan Yeşil- Mavililer'de bu sayının pazartesi gün 10 bine çıkacağı ileri sürülüyor.

Mehmet Ali Sabuncu

Haberin Devamı
YORUM YAZ