MENÜ

Galatasaray'ın gözü zirvede

Hamza Hamzaoğlu yönetiminde çıktığı 5 maçta rakip filelere 21 gol gönderen Galatasaray, bu kez gözüne Mersin'i kestirdi. Sarı-Kırmızılılar hem bol gollü galibiyet hem de maç fazlasıyla bile olsa liderliği hedefliyor.

Galatasaray'ın gözü zirvede

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında bugün sahasında Mersin İdmanyurdu ile karşı karşıya gelecek. Türk Telekom Arena’da saat 19.00’da başlayacak karşılaşmayı hakem Fırat Aydınus yönetecek. Süper Lig’de 29 puanla lider durumdaki Beşiktaş’ın 1 puan gerisinde yer alan Sarı-Kırmızılı takım, bu sezonki başarılı performansıyla dikkat çeken ve ilk 13 haftada 21 puan toplayan Mersin İdmanyurdu engelini kayıpsız geçmeyi hedefliyor. Ligde son üç maçında Gaziantepspor’u 1-0, Akhisar Belediyespor’u 2-1 ve Torku Konyaspor’u da 5-0 yenen Galatasaray, Akdeniz temsilcisi karşısından da 3 puanla ayrılarak galibiyet serisini 4’de çıkarmayı amaçlıyor.

Seriyi sürdürmek istiyor
Hamza hocanın göreve gelmesinin ardından çıktığı 5 resmi maçta 4 galibiyet, 1 de yenilgi elde eden Sarı Kırmızılılar, rakip filelere tam 21 gol gönderdi. Cim Bom işte bu seriyi de sürdürmek istiyor. Hamzaoğlu bu doğrultuda oyuncularına hafta boyunca gol çalışması yaptırdı.

Hocanın kadrosu belli

Ziraat Türkiye Kupası’ndaki Balçova deplasmanına fazla forma şansı bulamayan oyuncularla çıkan Galatasaray, bu kez as futbolcularıyla sahada olacak. Hamzaoğlu’nun özellikle hücum hattında Umut-Burak ikilisinden vazgeçmeyeceği, Sneijder’e solda, Emre Çolak’a sağda görev vereceği öğrenildi. Orta sahanın merkezi yine Selçuk-Melo ikilisine emanet olacak. Savunma kurgusunda da göze çarpan bir değişiklik yok. Solda Telles, sağda Sabri, göbekte de Semih ve Chedjou forma giyecek. Balçova karşısında ilk 11’de şans bulan Bruma’nın ise skorun gidişatına göre ikinci yarıda oyuna dahil olması bekleniyor.

Metin Karabaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ