MENÜ

Galatasaray - Mersin İdmanyurdu

Liderlik yarışı içerisinde olan Galatasaray, evinde Mersin İdmanyurdu'nu konuk ediyor.

Galatasaray - Mersin İdmanyurdu

Mersin’de 3 eksik

Sezonun flaş ekiplerinden Mersin İdmanyurdu’nda, Galatasaray deplasmanı öncesi 3 eksik bulunuyor. Oktay Delibalta, Adem Güven ve Cem Sultan, sakatlıkları nedeniyle bugün Sarı-Kırmızılı ekip karşısında forma giyemeyecek.

Aslan'da tek fire


Sarı-Kırmızılı ekipte, Mersin maçı öncesinde tek eksik, sakatlığı devam eden Blerim Dzemaili. İsviçreli orta saha oyuncusu dışında sakat ya da cezalı futbolcusu bulunmayan Galatasaray, zorlu mücadeleye tam kadro çıkacak.

Sınırda tehlike var


Galatasaray’da 4 futbolcu, Mersin İdmanyurdu maçı öncesi ceza sınırında bulunuyor. Selçuk İnan, Burak Yılmaz, Semih Kaya ve Yekta Kurtuluş, bugünkü mücadelede kart görmeleri halinde, gelecek hafta oynanacak Gençlerbirliği deplasmanında cezalı duruma düşecekler.

Aydınus'la yarı yarıya

Türkiye Futbol Federasyonu’nun tecrübeli hakemlerinden Fırat Aydınus, bugüne kadar Galatasaray’ın 28 lig maçını yönetti. Aydınus’un düdük çaldığı bu karşılaşmalarda Sarı-Kırmızılı ekip 15 galibiyet, 4 beraberlik, 9 da yenilgi elde etti. Fırat Aydınus, Mersin İdmanyurdu’nun ise 5 lig maçında görev aldı. Mersin bu maçların 1’ini kazandı, 2’sinde berabere kaldı, diğer 2’sini ise kaybetti.

TAKIMLARIN MUHTEMEL 11'LERİ


GALATASARAY: Muslera, Sabri, Semih, Chedjou, Telles, Emre, Melo, Selçuk, Bruma, Burak, Umut

MERSİN İDMANYURDU: Nihat, Sadiku, Servet, Mitrovic, Vederson, Serkan Balcı, Khalili, Murat Ceylan, Tita, Nakoulma, Welliton

SAAT: 19.00

YAYIN: LİG TV

STAT: TÜRK TELEKOM ARENA

HAKEM: Fırat Aydınus

Haberin Devamı
YORUM YAZ