MENÜ

Galatasaray Judo, Avrupa Kulüpler Şampiyonası'nda finalde

Judoda Avrupa Kulüpler Şampiyonası'nda müsabakalar bugün yapılıyor. Rusya'nın Samara kentinde düzenlenen Avrupa Kulüpler Şampiyonası 'Golden League' müsabakalarında yarışan Galatasaray Judo, iddialı gittiği organizasyonda adını finale yazdırmayı başardı. Finaller bugün Türkiye saati ile 17.00'de başlayacak.

Galatasaray Judo, Avrupa Kulüpler Şampiyonası'nda finalde

Judoda Avrupa’nın en güçlü kulüplerini buluşturan ‘Golden League’de müsabakalar bugün Rusya’nın Samara kentinde yapılıyor. Kadrosunda yerli ve yabancı pek çok yıldız sporcu bulunan Galatasaray Judo, iddialı gittiği ‘Golden League’de bugün elemeler sonunda adını finale yazdırdı.

Kadrosunda Majlinda Kelmendi, Yarden Gerbi gibi dünya şampiyonu süperstar judocuların yanı sıra Ebru Şahin, Kübra Kara gibi başarılı Türk judocuları bulunduran Galatasaray Judo, hedeflediği Avrupa şampiyonluğuna bu akşam ulaşabilir.

Rusya’da Avrupa’nın en iyi sekiz kulübünü buluşturan organizasyonda peş peşe iki Fransız ekibini yenen Galatasaray Judo, finalist oldu ve İtalyan ekibi Fiamme Gialle ile karşılaşacak. Galatasaray, İtalyan rakibini de yenerse bu yıl yeni formatla düzenlenen judonun şampiyonlar ligi’nde altın madalyaya ulaşacak. Galatasaray, kulüpler düzeyindeki bu en üst seviye organizasyonda kadınlarda 2012 ve 2013’te bronz madalya kazanmıştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ