MENÜ

Fenerbahçe otobüsünde 'piliç' muhabbeti

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında deplasmanda karşılaştığı Kayseri Erciyesspor'u 1-0 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdıran Fenerbahçe'nin dönüş yolculuğunda otobüste eğlenceli dakikalar yaşandı.

Fenerbahçe otobüsünde 'piliç' muhabbeti

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında deplasmanda karşılaştığı Kayseri Erciyesspor'u 1-0 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazdıran Fenerbahçe'nin dönüş yolculuğunda otobüste eğlenceli dakikalar yaşandı. Sarı-Lacivertli ekibe 3 puanı penaltıdan attığı golle getiren kaptan Emre Belözoğlu lakabının 'Piliç' olduğunu söyledi.

Havalimanına otobüsle giden Fenerbahçe kafilesininin bu eğlenceli dakikalarını kulüp kanalı FBTV canlı yayınladı. Otobüste uzun süredir sakat olan ve takıma geri dönen Egemen Korkmaz hakkında muhabbet yaşanırken o sırada kaptan Emre Belözoğlu da telefonda babasıo ile konuşuyordu. Emre, "Babam da Egemen'in dnüşüne sevinmiş. Allah bir daha sakatlık vermesin diyor. Benim babam da eski futbolcu. Galatasaray'da top oynamış. Babamın lakabı piliçmiş" dedikten sonra Caner, Selçuk ve Gökhan'ı göstererek'i göstererek "Bu yüzden bunlar da bana piliç diyor" dedi. Bu diyalogla beraber Fenerbahçe otobüsünde keyifli dakikalar yaşandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ