MENÜ

Ergin Ataman'a TOP 16 jesti!

Yönetim 2 takviye için düğmeye bastı. Hafta sonuna kadar iş bitecek. Pazartesi yönetimde yapılacak görüşmenin ardından transferler hafta sonuna kadar sonuçlanacak. Jamont Gordon'un geri dönmesi gündemde. Oyunculara da 1 milyon dolarlık ödeme yapıldı.

Ergin Ataman'a TOP 16 jesti!

Galatasaray basketbolda atağa geçti. Top 16’ya kalan Sarı-Kırmızılı takıma takviye isteyen Koç Ergin Ataman’la yapılan görüşmeden 2 transfer kararı çıktı. Pazartesi günü toplanacak yönetim kurulunda konu enine boyuna tartışılacak ve düğmeye basılacak. Hafta sonuna kadar da iş bitecek. Şu ana kadar isimleri gündeme gelen Lamont Hamilton’a, Ataman sıcak bakmıyor. Dönmek isteyen eski oyuncu Jamont Gordon ise favoriler arasında. Ancak bu oyuncunun da ağır bir sakatlıktan çıkması teknik ekibi düşündürüyor.

TOPSAKAL VE KINAY DEVREDE

Basketbol takımıyla yakından ilgilenen yönetici M.Can Topsakal ve Cem Kınay da bu konuda büyük çaba harcıyor. Olympiakos maçı öncesi otele gelip oyuncularla tek tek görüşen ve onları motive eden Cem Kınay’ın, bütün sorunların çözüleceği konusunda güvence vermesi de bu galibiyette önemli rol oynadı. Ayrıca oyunculara toplam 1 milyon doları bulan bir ödeme yapıldı. Kalan ödemeler de önümüzdeki hafta tamamlanacak. Yabancı oyuncuların alacaklarının döviz cinsinden olması ve kurun yükselmesi de yönetimi zorluyor.

Akşam / Kenan Karcı

Haberin Devamı
YORUM YAZ