MENÜ

Emre amade!

Fenerbahçe, Kayseri Erciyes sınavında galibiyete kaptan Emre'nin penaltı golüyle ulaştı, maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Tecrübeli futbolcu, ligde 3. kez kritik anda topun başına geçti ve zaferin mimarı oldu.

Emre amade!

Süper Lig’in açılış mücadelesinde Kayseri Erciyespor’un konuğu olan Fenerbahçe, zorlandığı mücadelede rakibini kaptan Emre Belözoğlu’nun penaltı golüyle devirmeyi başardı. Özellikle ilk devrede ve ikinci yarının başına kadar rakip sahada pozisyon bulmakta zorlanan Kanarya, aradığı golü 84. dakikaya kadar bekledi. Caner Erkin’in kullandığı serbest vuruşta ceza sahasına giden topa kafayı Mehmet Topal vurdu. Bu sırada yaşanan karambolde Erciyes’te ceza sahasında Mehmet Akgün’ün eline çarpan topta hakem Hüseyin Göçek, çizgi hakemi Koray Gencerler’in uyarısıyla penaltı noktasını gösterdi. İşte bu kritik anda topun başına gelen isim ise Emre Belözoğlu’ydu.

Sadece Kuyt kaçırdı

Tecrübeli futbolcu, 3 puanı getirecek gol için topun başına geçti ve şık bir vuruşla ev sahibi ekibin kalecisi Gökhan’ı ters köşeye yatırarak, topu filelerle buluşturdu. Sarı- Lacivertliler bu sayede çok önemli bir 3 puan kazandı ve maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Bu sezon Rize’de Kuyt’ın kaçırdığı penaltıyı bir kenara bırakırsak Fenerbahçe, gole çevirdiği 5 penaltıyla 4 maçta 10 puan kazanmış oldu. Ligde en son Türk Telekom Arena’da Galatasaray’a 2-1 kaybeden Kanarya, böylece yenilmezlik unvanını 8 maça çıkardı. Ayrıca İsmail Kartal’ın öğrencileri, yine ligde üst üste 3. karşılaşmasını kazanarak, çıkışını sürdürmeyi başardı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ