MENÜ

Cem Kınay: Düzen bozulmuştu ama yeniden yerine geldi

Cem Kınay, Galatasaray Liv Hospital Erkek Basketbol Takımı'nın THY Avrupa Ligi'nde Top 16'ya kalmasını değerlendirdi.

Cem Kınay: Düzen bozulmuştu ama yeniden yerine geldi

Sarı Kırmızı Platform Derneği'nin Galatasaray'ın efsanevi futbolcu ve eski teknik direktörü Gheorghe Hagi için verdiği davete katılan Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Cem Kınay, Galatasaray Liv Hospital Erkek Basketbol Takımı'nın THY Avrupa Ligi'nde Top 16'ya kalmasını değerlendirdi.

Kınay, sarı-kırmızılı takımın yaşadığı maddi zorluklara değinerek, "Basketbol takımımız, son zamanlarda yaşadığı zorluklarla yenilgiler aldı. Takımda düzen bozulmuştu ama o düzen yeniden yerine geldi" diye konuştu.
Olympiakos galibiyetini "mucizevi" olarak nitelendiren Cem Kınay, "Mucizevi bir şekilde Avrupa'nın en iyi takımlarından Olympiakos'u yenerek, Top 16'ya kaldık. Son senelerde Galatasaray'ın basketbolda yakaladığı başarılı devam ettirme fırsatı yakaladık. Bunun için çok mutluyuz. Önümüzdeki haftalarda hem Avrupa'da hem de Türkiye Basketbol Ligi'nde başarılar kazanmak için çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Sarı Kırmızılı Platform'dan basketbol şubesine kombine desteği

Sarı Kırmızı Platform Derneği, 500 kombine alarak kulübe bağışladı. Dernek başkanı Esat Akbülbül, uzun zamandır basketbol şubesiyle ilgili projeler üzerinde çalıştıklarını vurgulayarak, "Şu anda 500 kombine alarak, kulübe verdik. Bu kombinelerle çeşitli ilçelerdeki ilkokullarda öğrenim gören öğrencileri ağırlayacağız. Kardeşlerimizi maçlara getirerek, basketbol ve Galatasaray sevgisini aşılayacağız" şeklinde konuştu.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ