MENÜ

Bursa Büyükşehir Belediyespor 0-3 Eczacıbaşı Vitra

Türkiye Kadınlar Voleybol Ligi'nde ilk yarının son karşılaşmasında Bursa Büyükşehir Belediyespor, sahasında Eczacıbaşı Vitra'ya 3-0 mağlup oldu.

Bursa Büyükşehir Belediyespor 0-3 Eczacıbaşı Vitra

Maça hızlı bir başlangıç yapan Eczacıbaşı Vitra, De La Cruz, Neslihan Poljak'ın hücumlarıyla ilk teknik molaya 8-4, ikincisine ise 16-9 önde girdi. Eczacıbaşı Vitra'nın hücumlarını Bursa Büyükşehir Belediyespor savunmadan çıkartamadı. Arayı giderek açan Eczacıbaşı Vitra seti 12-25 kazandı.

İkinci sette De La Cruz fırtınası vardı. Dominikli yıldız yüksek atılan her topta Bursa Büyükşehir Belediyesispor savunmasını zorlanmadan aştı ve ilk teknik molaya Eczacıbaşı Vitra 8-2, ikincisine ise 9-16 önde girdi. Oyundan tam anlamıyla düşen Bursa Büyükşehir, sayı üretmekte zorlanınca Eczacıbaşı seti 25-12 kazanarak skoru 2-0 yaptı.

Üçüncü sete Bursa Büyükşehir Belediyespor 14 yaşındaki Ebrar ile başladı. Karşılıklı sayıların ardından Büşra'nın etkili servisleriyle Eczacıbaşı Vitra ilk teknik molayı 8-6 önde geçti. Bursa Büyükşehir 9-9'luk eşitliği buldu. Poljak'ın servislerine. De La Cruz bloklarıyla eşlik edince skor 10-14 oldu Ancak Eczacıbaşı Vitra ikinci teknik molaya da önde girmeyi başardı: 13-16. De La Cruz'unice servisleriyle skor 20-13 oldu. Eczacıbaşı Vitra De La CVruz'un smacıyla seti 25-21, karşılaşmayı ise 3-0 kazandı.

Cemal EKENTOK/BURSA (DHA)

Haberin Devamı
YORUM YAZ