MENÜ

Ataman: Final-Four yapabiliriz

Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman, Cuma gününe kadar iki transfer gerçekleştirmeyi planladıklarını söyledi. Aradıkları türde iki oyuncu bulmaları durumunda Euroleague'de son dördü zorlayacaklarını ifade eden Ataman, bu akşam Mersin İdman Yurdu ile oynayacak olan futbol takımına da destek mesajı gönderdi.

Ataman: Final-Four yapabiliriz

THY Avrupa Ligi'nin ilk turundaki son maçta Olympiakos'u 7 kişilik rotasyonuyla yenen ve adını Top 16'ya yazdıran Galatasaray Liv Hospital'da Başantrenör Ergin Ataman, katıldığı bir canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Ataman, Top 16 maçlarının başlayacağı 30 Aralık tarihine kadar iki transfer daha yapmayı planladıklarını belirterek ''İki oyuncu transfer edeceğiz. Son 16'da iddialıyız. Patric Young gibi iki oyuncu daha bulursak Final-Four yapabiliriz. İki gündür sabaha kadar transfer için çalışıyoruz. Henüz tam bir isim belirleyemedik. Yarın isim konusunda karar vereceğiz. Pazartesi yönetim kuruluna sunacağız. Cuma'ya kadar da oyuncuları İstanbul'a getirmek istiyoruz'' dedi.

'Galatasaray 3-1 kazanır'

Takımda kalan oyuncuların kalıcı olacaklarını ifade eden Ataman, ''Furkan hedefi için gitti. Diğerleri kaçtı. Şu an takımımızdaki hiçbir oyuncum ayrılmak istemiyor. Transferde zor bir zamanda olsak bile 'Ergin Ataman şansı' yanımızda, merak etmeyin'' diye konuştu. Futbol takımının da tıpkı basketbol takımı gibi zorlu bir süreci geride bıraktığını ifade eden tecrübeli teknik adam, Galatasaray'ın bu akşam oynayacağı Mersin İdman Yurdu maçı için de 3-1'lik skor tahmininde bulundu. Ataman, ''Galatasaray 3-1 kazanır. Gollere alıştık. Önceden 4 yiyorduk, şimdi 9'lara kadar çıkıyoruz'' diyerek futbol takımına moral desteğinde bulundu.


Haberin Devamı
YORUM YAZ