MENÜ

Ozan Tufan'da flaş gelişme

Fenerbahçe'nin gündemindeki genç yıldızın menajeriyle olan sözleşmesini uzatmadığı ortaya çıktı.

Ozan Tufan'da flaş gelişme

Bursaspor'daki etkileyici performansı sonrası A Milli Takım'a kadar yükselen Ozan Tufan günden güne Fenerbahçe'ye yaklaşıyor. Yıldız oyuncunun son tavrı Sarı-Lacivertli kulübe bir adım daha yaklaştığı şeklinde yorumlandı. Ozan'ın, 2 yıldan bu yana menajerliğini yapan Gökhan Vatansever'le olan sözleşmesini yenilemediği ortaya çıktı. Genç futbolcunun, Menajerliğimi artık babam yapacak" iddiasıyla Vatansever'le yollarını ayırdığı bildirildi.

TFF'de gözükmüyor

Ozan Tufan'ın, Futbol Federasyonu'nun resmi sitesinde de şu an için herhangi bir futbolcu temsilcisiyle çalışmadığı görülüyor. Ancak iddiaya göre Ozan'ın, Fenerbahçe'ye transfer sürecinde bir başka menajerle çalışacağı ve eski menajeri Gökhan Vatansever'e, "Menajerliğimi babam yapacak" bahanesini ileri sürdüğü konuşuluyor.

Baskı mı gördü!

Ozan Tufan'a, ArdaTuran, Emre Belözoğlu ve Emre'nin kuzeni, aynı zamanda Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in damadı Volkan Bahçekapılı tarafından, "Menajerini değiştir" yönünde baskı yapıldığı iddiası ortaya atılmıştı. Bu iddia üzerine Arda Turan adeta delirmiş ve twitter üzerinden iddia sahibi kişiye çok ağır mesajlar yollamıştı.

fanatik.com.tr özel




Arda Turan'ı çıldırtan Ozan Tufan iddiası!



Haberin Devamı
YORUM YAZ