MENÜ

Mahmut Uslu: Türkiye'de 9 branşta başa oynuyoruz

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Mahmut Uslu, kulüp olarak Türkiye'de 9 branşta başa oynadıklarını söyledi.

Mahmut Uslu: Türkiye'de 9 branşta başa oynuyoruz

Mahmut Uslu ve futbolcular Bekir İrtegün ve Webo TED Kayseri Koleji’nde öğrencilerle bir araya geldi. Okula gelişlerinde öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Bekir ve Webo, fotoğraf çektirip, forma imzaladı.
Burada konuşma yapan Uslu, kendisinin de Ankara TED Koleji’nden mezun olduğunu belirterek, şöyle devam etti:

"Cumhuriyet döneminde Atatürk’ün katkılarıyla kuruluyor. Bu okul zengini, fakiri, çiftçisi hepsini bir araya getirerek çok önemli bir okul oluşuyor. Bu okul aynı Fenerbahçe gibi. Fenerbahçe de Anadolu’nun yıldızı, Fenerbahçe de Anadoluluların bir araya getirdiği öyle bir kulüp. Fenerbahçe’nin kuruluş tüzüğünün 2. maddesi o dönemde İstiklal Savaşı var, İstiklal Savaşı’nda Türk ordusuna asker yetiştirmek, bunu da öğrenin."

Kulüp olarak yer aldıkları tüm alanlarda büyük başarılar elde ettiklerini vurgulayan Uslu, şunları kaydetti:

"9 branşımız var hepsinde de Türkiye’de başa oynuyoruz. Avrupa’da bize 3 Temmuz’dan sonra maalesef mani oldular. İnşallah bunlardan da aklanacağız. Diğer bütün branşlarda da Avrupa’da başa oynuyoruz. Yani sizin tuttuğunuz takım hakikaten Türkiye’nin yıldızı onun için destek olun, büyüyünce kulübe üye olun. Gelin hep beraber bu kulübü büyütelim."

Futbolcular Bekir İrtegün ve Webo da kısa birer konuşma yaparak, sezon sonunda şampiyon olup taraftarların yüzünü güldürmeyi hedeflediklerini kaydetti.

Öte yandan konakladıkları otelin yanındaki Kurşunlu Camisi’nde cuma namazı kılan teknik direktör İsmail Kartal, futbolcular Sow, Emre Belözoğlu, Alper Potuk, Mehmet Topal ve Bekir İrtegün’e çıkışta taraftarlar yoğun ilgi gösterdi.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ