MENÜ

Liverpool forvet transferi için harekete geçti

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Liverpool, Karim Benzema, Jackson Martinez ve Fabian Delph'i almak için harekete geçti! Ancak transfer olsalar bile bu üçlüden sadece biri Beşiktaş'a karşı oynayabilecek.

Liverpool forvet transferi için harekete geçti

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Liverpool, forvet transferi için harekete geçti. İngiliz temsilcisi Karim Benzema, Jackson Martinez ve Fabian Delph'i kadrosuna katmak için harekete geçti.

Mario Balotelli, Fabio Borini ve Rickie Lambert'in etkisiz olmasıyla gol yollarında büyük sıkıntı yaşayan kırmızı-beyazlılar, Real Madrid'in Fransız golcüsü Karim Benzema için 65 milyon Euro önerecek.

İspanyol gazeteci Manuel Esteban, Borussia Dortmund'dan Marco Reus ve Manchester City'den Sergio Kun Agüero'yu almak isteyen Real Madrid'in, Benzema için Liverpool'un teklifini kabul edeceğini öne sürdü.

Liverpool'da gol yolları için bir başka hedef ise Porto'nun Kolombiyalı forveti Jackson Martinez.

28 yaşındaki golcü oyuncu için Liverpool, Tottenham'la yarışıyor.

Teknik direktör Brendan Rodgers, Liverpool ile sözleşme uzatmayan 34 yaşındaki Steven Gerrard'ın yerini ise Aston Villa'lı Fabian Delph ile doldurmayı planlıyor.

25 yaşındaki oyuncunun Aston Villa ile sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor.

Bu üçlünün transferinin gerçekleşmesi durumunda sadece Fabian Delph, Beşiktaş karşısında forma giyebilecek.

Porto ile Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Jackson Martinez ve Real Madrid ile Devler Ligi'nde yer alan Karim Benzema ise transfer olmaları durumunda Liverpool'un Avrupa Ligi maçlarında görev alamayacak.

Kaynak:Ntvspor

Haberin Devamı
YORUM YAZ