MENÜ

Kuyt: Benim geleceğim Fenerbahçe

Fenerbahçe'nin Hollandalı futbolcusu Dirk Kuyt, Kayseri Erciyesspor deplasmanının bekledikleri gibi zorlu geçtiğini ifade etti. Kuyt, hakkında çıkan transfer haberlerini de yalanladı.

Kuyt: Benim geleceğim Fenerbahçe

Maçın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Dirk Kuyt, “Galibiyetten dolayı son derece mutluyuz. Maçın zorlu olacağını biliyorduk ki, öle de oldu. İstediğimiz kadar iyi performans ortaya koyamadık. Fenerbahçe gibi takımlar istedikleri performansı ortaya koyamadıkları maçı da kazanırlarsa muazzam avantaj haline gelir.Bu bize güven veriyor. Sahada göstermek istediğimiz kalite bu değildir. Futbolda en önemlisi kazanmaktır. 2 maç evimizde. Umarım tüm taraftarlarımız stada gelirler. Taraftarlarımızla beraber Sivasspor maçındaki kaliteli oyunumuz tekrar sahaya koyabiliriz” dedi.

Hakkında çıkan haberlerle ilgili de Dirk Kuyt, “Bu haberler beni çok şaşırtıyor. Herkes geleceğim ile ilgili konuşuyor. Hiç kimse geleceğimle ilgili şu ana kadar hiçbir soru sormadı. Geleceğimle ilgili bir şey yazmak isterlerse bana sorsunlar. Geleceğim şu an Fenerbahçe. En önemlisi şampiyonluk. Sonrasını göreceğiz” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ