MENÜ

Kayseri Erciyesspor - Fenerbahçe

Fenerbahçe, Erciyesspor deplasmanında kazanarak zirveye kurulup, Beşiktaş ve Galatasaray'ın puan kaybı yaşamasını beklemek istiyor.

Kayseri Erciyesspor - Fenerbahçe

Sarı-Lacivertliler, geçtiğimiz hafta olduğu gibi yine cuma günü sahaya çıkıyor. Şükrü Saracoğlu’nda geçen hafta Sivasspor’u 4-1 yenen Sarı-Lacivertliler, liderlik koltuğunu ele geçirmişti. Ancak önce Galatasaray kazandı ve zirvenin yeni sahibi oldu, ardından Beşiktaş, Gaziantepspor’u yenerek ezeli rakiplerinden zirveyi devraldı. Geçtiğimiz hafta liderlik koltuğunda kalıcı olamayan Sarı-Lacivertliler, bu akşam konuk olacağı Erciyesspor’u yenerek yine 1. sıraya yükselmenin hesaplarını yapıyor. Kartal ve öğrencileri bunu başarıp, umutla Galatasaray ve Beşiktaş’ın kayıp yaşamasını bekleyecek. Erciyesspor ise Fenerbahçe’yi devirerek Uğur Tütüneker yönetiminde ilk galibiyetini almak istiyor. Kayseri temsilcisi, ligde son iki maçını deplasmanda oynadı, Sivasspor ve Balıkesirspor ile 1-1 berabere kaldı.

SAİ Kayseri Erciyesspor'un muhtemel 11'
i: Gökhan, Caner, Jhon Boye, Anıl, Emre, Cenk Ahmet, İbricic, Sylla, Murat Y., Edinho, Zoua - T.D. Uğur Tütüneker

Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i: Volkan, Gökhan, Egemen (Kadlec), Alves, Caner, M.Topal, Meireles (Alper), Emre, Kuyt, Sow, Emenike - T.D. İsmail Kartal

Haberin Devamı
YORUM YAZ