MENÜ

Kayseri Erciyesspor 0-1 Fenerbahçe

Geçen hafta Kadıköy'de Sivas'ı yerle bir eden Fenerbahçe, dün akşam Kayseri deplasmanında pozisyon bile bulmakta zorlandı ama kaptan Emre'nin 86'daki penaltısıyla 3 puanı kaptı. Neredeyse bomboş tribünler önünde oynanan karşılaşmada 'nokta transfer' Diego hiç süre alamadı. Sarı-Lacivertli ekip, maç fazlasıyla bir kez daha liderlik koltuğuna kuruldu.

Kayseri Erciyesspor 0-1 Fenerbahçe

Ziraat Türkiye Kupası maçlarının ardından takımlar Spor Toto Süper Lig'e rotayı çevirdi. Galatasaray ve Beşiktaş ile liderlik yarışı veren Fenerbahçe, Hadir Has Stadı'nda Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'un konuğu oldu.

İlk yarının 17. dakikasında, Fenerbahçe tehlikeli bir atak gerçekleştirdi. Sol kanattan Caner Erkin köşe vuruşunu kullandı. Caner Erkin'in ortasında ceza sahası içinde Egemen Korkmaz kafa vuruşunu yaptı. Savunmaya da çarpan topa kale sahası önünde Dirk Kuyt rövaşata ile vuruşunu yaptı ancak zayıf kalan topu kaleci iki hamlede uzaklaştırdı. İlk yarının geriye kalan dakikalarında gol sesi çıkmadı ve her iki takım da soyunma odasına 0-0'lık eşitlikle gitti.

Mücadelenin ikinci yarısında dakika 84'te Caner Erkin'in kullandığı serbest vuruşta Mehmet Topal'ın kafa vuruşunda top ceza sahası içinde Mehmet Akgün'ün eline çarptı ve Hüseyin Göçek beyaz noktayı gösterdi. 86. dakikada topu başına gelen Emre Belözoğlu, topu filelerle buluşturdu ve takımını 1-0 öne geçirdi. Mücadelenin geriye kalan bölümlerinde başka gol olmadı ve Fenerbahçe, Kayseri Erciyesspor deplasmanından 3 puanla ayrıldı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ