MENÜ

Galatasaray'ı bekleyen tehlike

Dün Yunan ekibi Olympiakos'a karşı aldığı galibiyetle Euroleague Top 16'ya yükselen Galatasaray, burada Sırp ekibi Kızılyıldız'la yeniden eşleşebilir.

Galatasaray'ı bekleyen tehlike

Galatasaray Liv Hospital, dün Yunanistan temsilcisi Olympiakos'a karşı aldığı müthiş galibiyetle grubunda 4. olmayı garantiledi ve Euroleague'de Top 16'ya yükseldi. Sarı-Kırmızılı takım, daha önce bir Sırp taraftarın öldürülmesiyle sonuçlanan olaylar nedeniyle ilişkilerin gerildiği Kızılyıldız takımıyla bu turda yeniden eşleşebilir. Eğer Kızılyıldız bugün oynanacak Laboral Kutxa maçından galibiyetle ayrılırsa, Galatasaray Liv Hospital ile Kızılyıldız, 1'i Belgrad, 1'i İstanbul'da oynanmak üzere yeniden 2 kez karşı karşıya gelecek. Bu durumda, iki takım arasındaki gerilimin yeniden tırnabileceği öngörülüyor.

Öte yandan Sırp taraftarın öldürülmesi olayının ardından Sırbistan başbakanı bir açıklama yaparak, Ergin Ataman'ın bundan sonra Sırbistan'da oynanacak maçlarda iyi karşılanmayacağını belirtmişti.

Ergin Ataman da dünkü maçın ardından yaptığı açıklamada, "Cinayetin yaşandığını bilmiyorken talihsiz bir açıklamada bulunmuş ve devamında Sırp halkından özür dilemiştim. Bizim Sırp dostlarımızla bir problemimiz yok, umarım onların da bizlerle olmaz. O deplasmana gitmem gerekiyorsa giderim." demişti.


Ataman: Gitmem gerekiyorsa giderim

Haberin Devamı
YORUM YAZ