MENÜ

Fenerbahçe Ülker'de hedef mucize

THY Avrupa Ligi'nde grup ikinci olarak TOP 16'ya çıkmayı garantileyen Fenerbahçe Ülker, normal sezonun son maçında Bayern Münih'i ağırlayacak.

Fenerbahçe Ülker'de hedef mucize

Ülker Arena’daki mücadele saat 22.00’de başlayıp, LİGTV 3’ten naklen yayınlanacak. Sarı-Lacivertliler’in ayrıca az da olsa grubu lider bitirme şansı bulunuyor. Kanarya önce, zirvede bulunan Barcelona’nın Yunanistan’da Panathinaikos’a kaybetmesini bekleyecek. Barcelona kaybeder, Fenerbahçe kazanırsa genel averaja bakılacak. İkili averajlar eşit olduğu için grubu birinci sırada bitiren takımı genel averaj belirleyecek.

Saat: 22.00
Salon:Ülker Arena
Yayın:Lig Tv 3

C GRUBU

TAKIM O G M P AVR
*Barcelona 9 8 1 17 110
*F.BAHÇE 9 7 2 16 50
*Panathinaikos 9 5 4 14 38
*Milano 9 4 5 13 -25
B.Münih 9 2 7 11 -54
Turow 9 1 8 10 -119
(*) Top 16’yı garantiledi.


Top 16 öncesi son sınav

Panathinaikos ve Barcelona yenilgileri sonrası çıkışa geçen Fenerbahçe Ülker üst üste 5 maç kazanıp Top 16’yı garantiledi. Bir mucize olmazsa Kanarya, her türlü sonuçta grubu ikinci sırada bitirecek. Semih’in gelişimi, Bogdanoviç’in kendine gelmesi, Kenan’ın sezon başına oranla sürelerini artırması, Bjelica’nın istikrarı, Vesely’nin savunmada yaptığı müthiş katkılar, son dönemde Fenerbahçe Ülker’in artılarıydı. Bayern Münih’in bir iddiası kalmadı. İstanbul’a, Benzing ve Miçiç gibi iki önemli yıldızdan yoksun olarak geliyorlar. Bu alışma dönemiydi, asıl Euroleague şimdi başlıyor. Herşey iki kat daha zor, savunmalar iki kat daha sert, her topun değeri iki kat fazla olacak. Bayern Münih karşılaşması da Fenerbahçe’nin Top 16 öncesi kendini sınayacağı önemli bir maç olacak.

Gökhan German

Haberin Devamı
YORUM YAZ