MENÜ

Daniel Sturridge'de son durum

Liverpool santrforu Daniel Sturridge, Los Angeles Boston Red Sox beyzbol kulübünde 10 gün tedavi gördü.

Daniel Sturridge'de son durum

Liverpool'un da sahibi olan Fenway grubu Boston Red Sox kulübünün de sahibi. Daniel Sturridge son olarak 31 Ağustosta İngiliz milli takımında üst adelesinden sakatlandı.iyileştikten sonra çıktığı ilk antremanda calf adelesinde ödem oluşan 25 yaşındaki futbolcu tekrar iyileştikten sonra ilk antremanda üst baldırından sakatlandı ve Ocak ayına kadar sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Dokuzuncu defa aynı ve benzeri adele sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı kalan Sturridge için hocası brendan Rodgers 'Bu bir tesadüf olamaz bu sakatlığın nedenini bulmaya çalışıyor sağlık ekibimiz' dedikten sonra ortaya son derece garip bir durum çıktı

Babası Michael profesyonel futbolcu olmasa da denenmek için bir müddet Birmingham kulübünde oynamış.Sturridge'in iki amcası Dean ve Simon profesyonel olark futbol oynamış ve ikisi de aynı adele rahatsızlığı nedeniyle uzun müddet sahalardan uzak kalmış.

Sturridge bu konuda 'Galiba ailemizin genetiğinde olan bir durum iyileşmek için elimden geleni yapıyorum' şeklinde konuştu.

Edip ADANIR / LONDRA

Haberin Devamı
YORUM YAZ