MENÜ

Çaykur Rizespor'da Beşiktaş galibiyeti sevinci

Ziraat Türkiye Kupası F Grubu ikinci maçında deplasmanda Beşiktaş'ı 1-0 yenerek liderliğe yükselen Çaykur Rizespor'da basın sözcüsü Aykut Ferah, Beşiktaş karşısında takım ruhu ile kazandıklarını bildirdi.

Çaykur Rizespor'da Beşiktaş galibiyeti sevinci

Olimpiyat Stadı'nda oynanan Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasında Beşiktaş'ı devirip liderliği kapan Çaykur Rizespor'da basın sözcüsü Aykut Ferah yaptığı yazılı açıklamada, Beşiktaş’ın 9 maçtır kaybetmediğini hatırlatarak, deplasmanda kazanarak liderliğe yükseldikleri için mutlu olduklarını ifade etti.

'TAKIM RUHUYLA KAZANDIK'

Beşiktaş maçına ligde Trabzonspor karşısında oynayan 6 oyuncuyu dinlendirerek çıktıklarını vurgulayan Ferah, şöyle devam etti:

"Teknik ekibimiz, fazla oynama şansı bulamayan oyunculara yer vererek onları da görme şansı elde etti. Beşiktaş’a karşı zaman zaman iyi oynamasak da üst düzey mücadele örneği sergiledik. Takım ruhunu sahaya yansıtarak kazandık. Liderliğe yükseldik. Hedefimiz grubumuzu maçlar sonunda lider tamamlamak. Kupada gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz."

'HEDEFİMİZ G.ANTAP MAÇI'

Aykut Ferah, kupada iyi işler yaparken ligde zor bir dönemden geçtiklerini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Önümüzde önemli bir lig maçı var. Aynı oyun anlayışımızı pazartesi sahamızda oynayacağımız ligin iyi ekiplerinden Gaziantepspor maçında da ortaya koyarak kazanmak istiyoruz. Teknik ekibimiz takımı bu karşılaşmaya en iyi şekilde hazırlayacaktır. Bizim için son derece önem taşıyan Gaziantespor maçını kendi saha ve seyircimiz önünde kazanıp çıkışımızı başlatmak istiyoruz. Artık kendi sahamızda seyircimize galibiyet sevinci yaşatmalıyız."

Beşiktaş 0-1 Çaykur Rizespor

Haberin Devamı
YORUM YAZ