MENÜ

Bruno Alves: Hocamız için sıkıntı olacak

Portekizli oyuncu Bruno Alves, elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını belirtti. Egemen'in dönüşünün ise kadroya rekabet getireceğinin altını çizdi.

Bruno Alves: Hocamız için sıkıntı olacak

Maç sonrası yayıncı kuruluşa konuşan Bruno Alves takım yardımlaşması ve çalışmasının her şeyi ortaya çıkardığını söyledi.

Alves, Egemen Korkmaz’ın takıma dönmesiyle ilgili de şunları söyledi; “Takım içinde sağlığı yerinde olan oyuncular arasında rekabet olması çok güzel çünkü bu rekabetten kazanan takım olacaktır. Egemen ve Bekir iki büyük defans oyuncusu. İkiside çok kaliteliler. Şimdi gerçekten hocamız için sıkıntı olacak. Kimin oynayacağına karar verme konusunda bir sıkıntı olacak ve bu güzel bir şey. Daha öncede söylediğim gibi bu yarışmadan kazançlı çıkacak takımdır.”


Her zaman elinden gelenin en iyisini yaptığını söyleyen Bruno Alves; “Ben her zaman aynı şeyleri yapmaya çalıştım. İyi oynadığım oldu, kötü oynadığım oldu ama ben her zaman antrenmana devam ettim. En iyisini yapmaya çalıştım. Tabiki bazen oyuncular iyi oynayamayabilir. Ama her zaman önemli olan takım performansı ve kazanmasıdır.” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ