MENÜ

Beşiktaş'ın sahası mı kapanıyor?

Beşiktaş, Çaykur Rizespor maçındaki çirkin ve kötü tezahürattan dolayı PFDK'ya sevk edildi. Bu durum taraftarların 'Galatasaray maçı seyircisiz mi oynanacak' sorusunu sormalarına neden oldu.

Beşiktaş'ın sahası mı kapanıyor?

Beşiktaş, dün akşam Ziraat Türkiye Kupası'nda Çaykur Rizespor'la oynadığı maçta, taraftarların yaptığı kötü ve çirkin tezahürattan dolayı PFDK'ya sevk edildi. Siyah Beyazlılar'ın PFKD'ya sevk edilmesinin ardından taraftarlar, 'Galatasaray karşılaşmasında cezalı mı olacağız' sorularını sormaya başladı. Ancak daha önceden bu sebeple PFDK'ya sevk edilmeyen Beşiktaş'a PFDK'nın sadece para cezası vermesi bekleniyor. Bu sebepten ötürü Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Galatasaray'ı Atatürk Olimpiyat Stadı'nda konuk edecek olan Beşiktaş, bu karşılaşmayı taraftarlarının önünde oynayacak.

İşte TFF'den yapılan açıklama şöyle;

Hukuk Müşavirliği'nin 19.12.2014 tarihinde Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na yapılan sevk raporları aşağıda belirtilmiştir.

BEŞİKTAŞ A.Ş. Kulübü'nün, 18.12.2014 tarihinde oynanan BEŞİKTAŞ A.Ş.-ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. Ziraat Türkiye Kupası müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 53. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.

Haberin Devamı
YORUM YAZ