MENÜ

Şenol Güneş: Milli takıma gitmesinler

Şenol Güneş, başvuru yapmalarına rağmen maçı suni çimde oynatan federasyona isyan etti. Tecrübeli hoca, “Bu nasıl kurum, bu nasıl bir kuruluştur. Milli oyuncular onların yüzünden sakatlanıyor, özgürseler gitmesinler milli takıma” dedi.

Şenol Güneş: Milli takıma gitmesinler

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, 1-1 berabere kaldıkları Centone Karagümrük maçı sonrası federasyona sert eleştirilerde bulundu. Bütün yanlışları yapıp, kendisinden hoşgörü beklediklerini dile getiren Güneş, “Bana kuralları uyguluyorsun, benim ağzımdan laf çıktı diye oyuncuma ceza veriyorsun. Maçtan bir gün önce bana saha burası diye kafana göre haber veriyorsun. Hata yapan bir federasyonun günahını oyuncularım çekiyor. Eğer özgürseler, gitmesinler milli takıma. Eğer sen beni kullanıyorsan, ben de kullanmalıyım. Biz yazdık onlara sakatlık riski olduğunu. Sen beni bu sahaya süremezsin.

‘İyiye gitmiyor’

Susmak istiyoruz ama kusura bakmasınlar futbol adına bir şey yapmıyoruz. Futbolu kötüde birleştirmek yerine iyide birleştirelim. 10 gün önce yazı yazdık, cevap vermediler. Bu nasıl bir kurumdur, nasıl bir kuruluştur” dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ