MENÜ

Ronald Koeman'dan Sneijder'e ciddi teklif

Southampton'ın hocası Ronald Koeman, Wesley Sneijder için ciddi bir teklifte bulundu.

Ronald Koeman'dan Sneijder'e ciddi teklif

Daily Mirror'un haberine göre Sneijder, Galatasaray kulübüyle maddi problemleri olan futbolculardan biri.. Bu nedenle Galatasaray kadrosunda bulunan ve haftada net 50 bin Pound kazanan Sneijder'i maaş bordrosundan eksiltmek amacında.

Menajeri Guido Albers ile birlikte kontratının bütün detaylarını Koeman'la paylaşan Sneijder, Southampton kulübünün onayını aldıktan sonra bu transferi Ocak ayında bitirmek amacında. Sezona çok iyi başlayan Southampton arka arkaya 5 yenilgi alınca kadroya takviye yapmak ve bu boşluğu Sneijder ile doldurmak istiyor.

30 yaşındaki Sneijder 2013 senesinde adı devamlı olarak Manchester United'la geçmesine rağmen Galatasarayla 3.5 senelik anlaşmaya imza atmıştı.

2007 senesinde David Beckham'ın yerine Real Madrid'e transfer olan Sneijder 2010 senesinde Mourinhonun İnterine transfer olmuş ve Şampiyonlar ligini kazanmıştı.

Sneijder son beş senede net 25 Milyon Pound kazandıktan sonra haftalık konusunda 30 yaşındaki Sneijder Premier ligde daha gerçekçı olması gerektiğinin farkında.

Edip Adanır

Haberin Devamı
YORUM YAZ