MENÜ

"Olimpiyat Stadı'nı Beşiktaş istedi"

Beşiktaş Çaykur Rizespor maçı öncesinde patlak veren stat krizi yeni bir boyut kazandı.

"Olimpiyat Stadı'nı Beşiktaş istedi"

Siyah -Beyazlılar Çaykur Rizespor maçını oynamak için hafta başından bu yana stat arayışlarına girmiş ve Futbol Federasyonu'na mücadeleyi Bolu veya Sarıyer'de oynamak için alternatifler sunmuştu.
Ancak bütün alternatiflerin Futbol Federasyonu,Çaykur Rizespor ve yayıncı kuruluş tarafından reddedilmesi ile son çare olarak karşılaşmanın Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanmasına karar verilmişti.
Atatürk Olimpiyat Stadı'nın elektrik ve çim ile ilgili olarak 15 günlük bakıma girmesine rağmen Beşiktaş-Çaykur Rizespor maçının burada oynatılması üzerine İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bir basın bildirisi ile Beşiktaş'ın stadın mevcut durumundan haberdar olarak oynamayı kabul ettiğini açıkladı.

İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada Beşiktaş'ın "Ziraat Türkiye Kupası Grup İkinci Maçı, Beşiktaş A.Ş- Çaykur Rize A.Ş" müsabakasını; stadın zemin şartlarını ve elektrikle ile ilgili problemlerini bilerek oynamayı kabul ettiğini beyan etmiştir." ifadelerine yer verildi.

"BEŞİKTAŞ STADIN ZEMİN VE ELEKTRİK PROBLEMLERİNİ BİLEREK ÇAYKUR RİZESPOR MAÇINI ATATÜRK OLİMOPİYAT STADI'NDA OYNAMAYI KABUL ETMİŞTİR"

İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

"Atatürk Olimpiyat Stadyumunda çim saha bakım firması tarafından sözleşme dahilinde ve yetkili ziraat mühendisi kontrolünde müsabakalar düzenlenmektedir. Yetkili firma mevsim şartları ve bakım periyotları gereği en az on beşer günlük aralıklar ile sahanın bozulmaması için müsabaka oynanmasını uygun görmektedir.

Beşiktaş A.Ş Spor Kulübü, Atatürk Olimpiyat Stadyumunun işletmesini yürüten İstanbul Olimpiyat Oyunları Hazırlık ve Düzenleme Kuruluna vermiş olduğu 17.12.2014 tarih, 2014/453 sayılı dilekçesinde, 18.12.2014 tarihinde oynayacağı "Ziraat Türkiye Kupası Grup İkinci maçı, Beşiktaş A.Ş- Çaykur Rize A.Ş" müsabakasını; stadın zemin şartlarını ve elektrikle ile ilgili problemlerini bilerek oynamayı kabul ettiğini beyan etmiştir.

Buna göre, stadyum yönetimi, dar zaman dilimi içerisinde gerekli hazırlıkları yaparak Beşiktaş A.Ş Spor Kulübü - Çaykur Rize A.Ş Spor Kulübü arasındaki müsabakanın oynanmasını uygun görmüştür."

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ