MENÜ

Mete Vardar: Futbolcularla aşırı samimisiniz

Beşiktaş Yöneticisi Mete Vardar, Ümraniye personelini uyardı.

Mete Vardar: Futbolcularla aşırı samimisiniz

Beşiktaş'ın futbol A takımından sorumlu yönetim kurulu üyesi Mete Vardar, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde çalışan tüm personelle bir toplantı gerçekleştirdi ve uyarılarda bulundu... Sözlerine “Öncelikle hepinize yaptığınız özverili çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum” diyerek başlayan Vardar, şunları söyledi:

“Geçmişte burada çalışan sizler hakkında dışarıda birçok dedikodu çıkıyordu. Bunlar neredeyse bitti artık. Fakat biz yöneticiler için 3-5 detay daha var. Bunları sizinle paylaşmak istiyorum.

Özellikle aranızda futbolcularla gerekenden daha samimi olanlar var. Hatta işi abartıp oyuncuları evlerinde misafir edenler var. Bu rahatsızlık verici. Siz profesyonelsiniz. Lütfen bu profesyonelliğinizi koruyun. Oyuncularla diyaloglarınıza özen gösterin.

TESİSTE ‘HAFTANIN PERSONELİ’ DÖNEMİ

Bir de sosyal medyayı kullanma konusu var. Sürekli tabiri yerindeyse yatak odamızdan görüntüler paylaşılmasından rahatsızız. İçinde futbolcu olsun ya da olmasın, maçların veya antrenmanların sonunda soyunma odasında çekilen fotoğrafların sosyal medyada yayınlanmamasını istiyoruz. Yine sosyal medyayı kullanma şekliniz de tasvip edeceğimiz türden değil. Bunları lütfen artık ortadan kaldırın.”

Öte yandan siyah-beyazlı yönetim yeni bir karar da aldı ve bu personele tebliğ edildi. Bundan böyle Ümraniye’de ‘haftanın personeli’ seçilecek ve ardından ilk deplasman maçına takımla birlikte götürülecek.

Vatan / Erdal Cömert

Haberin Devamı
YORUM YAZ