MENÜ

Mario Balotelli'ye 'Instagram' cezası

Liverpool'un yıldız ismi Mario Balotelli, Instagram'da yaptığı bir paylaşım nedeniyle İngiltere Futbol Federasyonu tarafından 1 maç ceza aldı.

Mario Balotelli'ye 'Instagram' cezası

Kariyerini Liverpool'da sürdüren hırçın yıldız Mario Balotelli'ye 1 maç ceza geldi. İngiltere Futbol Federasyonu, sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımda ırkçılıkla ilgili ifadeler bulunan İtalyan golcüyü 1 resmi karşılaşmadan men etti ve ayrıca 25 bin Pound da para cezasına çarptırdı.

Sezon başında Serie A'nın köklü kulübü Milan'dan ayrılıp 16 milyon Pound karşılığında Merseyside ekibine imza atan 24 yaşındaki yıldız forvetin, Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşım büyük ses getirmişti.

Premier Lig
'de Pazar günü Arsenal ile kozlarını paylaşacak Kırmızılar'da cezası nedeniyle sahaya çıkamayacak olan İtalyan oyuncunun, 'Süper Mario' resmi paylaştığı gönderide, "Irkçı olmayın. Japonlar tarafından üretilen, İngilizce konuşabilen, dış görünüşüyle Meksikalı’ya benzeyen İtalyan tesisatçı Süper Mario gibi olun. O, siyahi birisi gibi zıplayabilir ve altınları bir Yahudi gibi toplayabilir" ifadesini kullanmıştı.

İşte Balotelli'nin Instagram'da paylaştığı o fotoğraf:

Haberin Devamı
YORUM YAZ