MENÜ

Güzeller Kick box için bir araya geliyor

Dünya Jet Sosyetesinin şimdiden yerini ayırttığı, “OneShot World Series” kick box organizasyonu, 25 Aralık'ta Turizmin Altın Sarayı Mardan Palace Antalya'da yapılacak.

Güzeller Kick box için bir araya geliyor

Tüm dünyada çıktığı ringleri alt üst eden, müsabakaların soluksuz izlenen Kickbox un efsane isimlerinden Patrice Quarteron, Nieky Holzken ve gecenin sunuculuğunu yapacaklar arasında yer alan ünlü oyuncu Hande Ataizi’nin katıldığı, Kuruceşme’de yapılan basın toplantısı renkli görüntülere sahne oldu.

Yiğit Medya tarafından organize edilen “One shot World Series” müsabakası 25 Aralık gecesi tüm dünyada Kanal Türk ekranlarından naklen yayınlanacak ve bu müthiş mücadeleyi Türkiye’nin son dönemlerdeki en flaş ünlü sunucularından Bilgehan Demir, Özlem Yıldız, Hande Ataizi, Simge Tertemiz ve Ece erken sunacak.

Bu müthiş mücadelede Patrice Quarteron ve Nieky Holzken'i yakından izlemek isteyen Türkiye ve Dünya sosyetesi Mardan Palace’ta ki özel localar için birbiri ile yarış halinde. İzleyiciler için sandalye fiyatlarının 950 tl den başladığı organizasyonda, ortalama 40 bin dolardan satışa sunulan localar için spor ve sanat camiasının ünlü isimlerinin yanı sıra dünyanın ileri gelen isimleri de şimdiden yerlerini almaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ