MENÜ

Galatasaraylı yöneticiler Arena'ya akın ediyor

Başkan Duygun Yarsuvat'ın 3 Temmuz süreciyle ilgili açıklama yapması, ardından ise sessizliğe bürünmesi yöneticileri rahatsız etti. İdareciler, Türk Telekom Arena'da toplanmaya başladı.

Galatasaraylı yöneticiler Arena'ya akın ediyor

Başkan Duygun Yarsuvat'ın yaptığı açıklamanın talihsiz olduğuna inanan yönetim kurulu üyeleri, sonrasında herhangi bir açıklama yapmaması nedeniyle rahatsızlık yaşamaya başladı. Yöneticiler, "Bizi hiç ilgilendirmeyen konulardan dolayı ne hale düştük. Başkanımız söylediklerinin arkasında durabilecek bir yapıda ve cevabını da kolaylıkla verebilecek donanımlara sahip. Neden sessizliğe gömüldü anlayabilmiş değiliz" diye kendi aralarında dertleştiler.

Bu gelişmelerden sonra ekip arkadaşlarını bilgilendirmek amacıyla Başkan Duygun Yarsuvat öğle saatlerinde kulübe gitmeye ikna oldu. İnatçı kişiliğiyle tanınan Yarsuvat'ın, Aziz Yıldırım ve Fethullah Gülen Cemaati ile ilgili söyledikleri hakkında hiçbir açıklama yapmayacağı, söylediklerinin gazete haberleri olduğunu ve ilk kez kendi ağzından çıkmadığını söyleyerek yönetimini ikna etmeye çalışacağı öğrenildi. Bir iddiaya göre Yarsuvat'ın olay açıklaması Sözcü gazetesinin sahibi Ertuğrul Akbay tarafından 2012 yılında dile getirilmiş ve gazetelerinde kullanılmıştı.

Serdar Dinçbaylı


Mehmet Helvacı: Duygun Yarsuvat'tan açıklama bekliyoruz

Haberin Devamı
YORUM YAZ