MENÜ

Yacouba Sylla: Fenerbahçe'yi yeneceğiz

Erciyesspor'un Premier Lig'den kiraladığı Yacouba Sylla, Fenerbahçe maçı öncesi FANATİK'e iddialı konuştu: Türkiye'de büyüklerin gücü belli. Ama bizim iç sahada yenemeyeceğimiz takım yok. Kazanmak için sahada olacağız.

Yacouba Sylla: Fenerbahçe'yi yeneceğiz

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor’un sezon başı Premier Lig ekibi Aston Villa’dan kiraladığı Malili orta saha oyuncusu Yacouba Sylla, Fenerbahçe’yle yapacakları kritik maç öncesi galibiyetten başka bir şey düşünmediklerini iddia etti. Fenerbahçe’nin çok güçlü bir takım olduğunu belirten 24 yaşındaki orta saha oyuncusu, “Türkiye’de 3 büyüklerin gücü belli. Özellikle çekindiğimiz bir oyuncuları yok. Çünkü bu takım oyunu. Karşımızda iyi bir takım olduğunu biliyoruz. Rakibimiz deplasmanda birkaç maç zorlanmış olabilir. Ancak biz bunu bir avantaj olarak görmüyoruz, göremeyiz de... Tabii böyle bir
durum varsa kendi performansımızı üst düzeyde tutup, bundan yararlanmak da isteriz. Ancak puan alacaksak bu onların kötü performansıyla değil, bizim seviyemizle ilgili olacaktır. Evimizde her takımı yenebilecek güce sahibiz.Rakip seçmeden Fenerbahçe’ye karşı da aynı futbolu oynayıp kazanmak istiyoruz” diye konuştu.

Hakan Ateşler

Haberin Devamı
YORUM YAZ