MENÜ

Emmanuel Emenike: En büyük rakibimiz Beşiktaş

Fenerbahçe'nni Nijeryalı forveti Emmanuel Emenike, takımın son durumunu ve şampiyonluk yarışını değerlendirdi.

Emmanuel Emenike: En büyük rakibimiz Beşiktaş

Fenerbahçe'nin Nijeryalı forveti Emmanuel Emenike, Süper Lig'i, Fenerbahçe'nin şampiyonluk yolundaki gidişatını ve kendi performansını Habertürk Gazetesi'ne değerlendirdi. Ligde en büyük rakiplerinin Beşiktaş olduğunu belirten Emenike, bencil olduğu ve pas vermediği eleştirilerine de cevap verdi. Nijeryalı röportajın sonundaysa hızı ve gücüyle ilgili de ilginç cümleler kurdu: Usain Bolt'u getirin, yarışalım.

İşte Emmanuel Emenike'nin öne çıkan sözleri:

'HER ŞEY YOLUNDA’
Fenerbahçe’de iyi bir süreç geçirdiğimi düşünüyorum. Geride kalan 1.5 yıla baktığımda işler iyi gitti benim ve takım için. Her şey yolunda. Yine bu sürece baktığımda mutlu olduğumu söyleyebilirim. Tüm bunlar sebebiyle güzel bir 1.5 yıl geçirdim diyebilirim.”

‘EN CİDDİ RAKİP BEŞİKTAŞ’
Beşiktaş’ın bu sezon en ciddi rakibimiz olacağını düşünüyorum. Bu sezon gerçekten çok iyi bir iş çıkardılar ve şu anda zirvedeler.”

'BU FORMAYLA DEVLER LİGİ HAYALİM’
“Öncelikli hedefimiz tabii ki bizim için de çok özel bir hedef olan 4. yıldızı takmak. Zaten Şampiyonlar Ligi’ne direkt katılabilmek için de bu gerekiyor. Bunun için hem oyuncular hem teknik heyet çok çalışıyoruz. Eğer şampiyon olup Devler Ligi’ne gitme hakkını elde edersek bizim için çok iyi olacak.

'BENCİL OLMAM’
“Kariyerimde çok asist yaptım. Çünkü ben her zaman takımın kazanmasını isteyen biriyim. Hep takımın mutluluğunu düşünürüm. Gol atmayı seviyorum ama asist yapmayı da seviyorum. Gol atmak için daha iyi pozisyonda bir arkadaşım varsa mutlaka ona pas vermeye çalışırım. Bencillik yapmamaya çalışıyorum ve bencil bir oyuncu değilim

'BUNLAR FUTBOLUN DOĞASINDA VAR’
“Gaziantepspor maçında tribünler ve kaptanımız Emre ile aramda bir olay yaşandı. Futbolda bu tarz şeyler olabiliyor. Özellikle Fenerbahçe gibi bir takımda oynuyorsanız ve kendi evinizde oynadığınız bir maçın 2. yarısında skor hala berabereyse böyle şeylerin olması son derece doğaldır. Çünkü o sırada kazanma mecburiyetimiz var. Kaptan ile yaşadığımız da bunla alakalı şeylerdi ve futbolun doğasında olan son derece normal şeylerdi. Bu konu artık geride kaldı ve çoktan çözüldü.

'BOLT’U ÇAĞIRIN YARIŞALIM’
“Usain Bolt’u gidip çağırın, onla yarışalım. Kimin kazanacağını görebilmeniz için onu çağırmanız gerekiyor. Gelmesi halinde ben onla yarışırım."

Haberin Devamı
YORUM YAZ