MENÜ

Duygun Yarsuvat: Ben bir miktar istendiğini duydum

Galatasaray başkanı Duygun Yarsuvat, Kadir Has Üniversitesi'nde spor hukuku hakkında öğrencilere bilgi verirken, son yaptığı açıklamalara da değindi.

Duygun Yarsuvat: Ben bir miktar istendiğini duydum

Galatasaray başkanı Duygun Yarsuvat, gündem oluşturan açıklamalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Kadir Has Üniversitesi'nde öğrencilere spor hukuku hakkında bilgi verdiği sırada gündem oluşturan açıklamalarına da değindi.

Yarsuvat, Fethullah Gülen Cemaati'nin Aziz Yıldırım'dan 50 milyon dolar istediği, Yıldırım vermeyince de 3 Temmuz operasyonunun yapıldığını belirttiği sözleri için " Şike yapılmış ya da yapılmamış. Beni ilgilendirmez. Ben ,ithamda bulunmadım. Sadece bir miktar istendiğini duydum ve bunu söyledim. Aziz Yıldırım hapishaneden çıktığında bunu Ertuğrul Özkök de yazdı. Sonra tekzip de edildi. Ama ben yürütülen hukuki prosedürün yanlış olduğunu söyledim." dedi.

Son olarak maçlara Galatasaray Başkanı olduğu için Passolig olmadan girdiğini ifade eden Yarsuvat, ''Zaten görevliler Abdülrahim Albayrak'ı gördüğünde kapıları açıyorlar'' ifadelerini kullandı.

'Yargılanan insan psikolojisi'

Duygun Yarsuvat, üniversite çıkışında ise bir açıklama daha yaptı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Yarsuvat, "Cemaat Fenerbahçe'den 50 milyon dolar istedi. Verilmeyince bunun üzerine operasyon yapıldı" ifadesini kullandınız mı sorusuna, "Evet bu anlamda bir şey söylemiş olabilirim" ifadesini kullandı. Galatasaray Başkanı, "Aziz Yıldırım bu iddiayı yalanladı" yorumu üzerine, "Evet yalanlayabilir. Aziz Yıldırım hala tehlike altında. Yeniden yargılanacak. Aziz Yıldırım için Hanefi Avcı'nın (Eski istihbarat müdürü) kitabını okuyun. Yargılanan insan psikolojisi" karşılığını verdi.

Yarsuvat sözlerini, "İstifa edeceğim yönündeki haberler gerçek dışıdır" ifadeleri ile tamamladı.


Duygun Yarsuvat'ı istifaya davet ettiler

Haberin Devamı
YORUM YAZ