MENÜ

Diego Ribas forması derken disipline sevk edildi

Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe'yi ağırlayan Bayburt Gençlik ve Spor'da yönetici Hakan Kobal talimatlara aykırı hareketi nedeniyle Disiplin Kurulu'na sevk edildi.

Diego Ribas forması derken disipline sevk edildi

Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor takımı yöneticisi Hakan Kobal, Fenerbahçe maçında talimatlara aykırı hareketleri nedeniyle disipline sevk edildi. Kobal maç sonu, Bayburtlu 1994 doğumlu oyuncu Hakkı Helvacı'nın Diego Ribas'la forma değiştirmesinin ardından oyuncunun formasını almış, bu hareketi gören Brezilyalı yıldız fduruma müdahale etmişti.

Haberin Devamı

Tff.org'dan yapılan açıklamada Disiplin sevkiyle ilgili şöyle denildi;

1- BAYBURT GRUP ÖZEL İDARE GENÇLİK VE SPOR Kulübü'nün, 16.12.2014 tarihinde oynanan BAYBURT GRUP ÖZEL İDARE GENÇLİK VE SPOR-FENERBAHÇE A.Ş. Ziraat Türkiye Kupası müsabakasındaki "saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 52. maddesi uyarınca ve "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 53. maddesi uyarınca,

BAYBURT GRUP ÖZEL İDARE GENÇLİK VE SPOR Kulübü idarecisi HAKAN KOBAL'ın aynı müsabakadaki "talimatlara aykırı hareketi" nedeniyle Akreditasyon Talimatnın 6/1-c maddesi uyarınca ve Futbol Disiplin Talimatının 46. maddesi uyarınca tedbirsiz olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.
YORUM YAZ