MENÜ

Bruno Alves: Seriyi sürdürmek istiyoruz

Fenerbahçe'nin Portekizli savunma oyuncusu Bruno Alves, haftasonu oynayacakları Kayseri Erciyesspor maçından 3 puanla dönemk istediklerini belirtti.

Bruno Alves: Seriyi sürdürmek istiyoruz

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçı öncesinde Fenerbahçe Televizyonu’na konuşan Bruno Alves, şampiyonluk yolunda 3 puanın önemine dikkat çekti.

Deplasman maçlarının zorluğuna vurgu yapan tecrübeli stoper, “Şu ana kadar bütün deplasman maçları bizim için zorlu geçti. Bu maçında zorlu bir karşılaşma olacağını düşünüyorum. Bu takımın bu maçtan da 3 puanla ayrılacak kalitesi fazlasıyla var. O yüzden takım halinde bu maçtan da 3 puanla ayrılmak istiyoruz. Hedefimiz şampiyonluk. Şampiyonluğa da en kısa şekilde ulaşmak için de hedeflerimizden biri de bu maçtan 3 puanla ayrılmak” dedi.

Galibiyet serisini sürdürmek istediklerini belirten 33 yaşındaki oyuncu, “Galibiyet serisi ile yolumuza devam ediyoruz. Son maçlarımızda sahadan 3’er puanlarla ayrıldık. Bu gidişat bizim için önemli. Takımın durumu son derece iyi. Takım içinde son derece güzel bir hava var. Bu seriye devam ederek, bu maçtan da galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Bu galibiyetlerimize her zaman devam etmek istiyoruz. Takım son derece motive ve galibiyet için istekli. Hedefimiz galibiyet” diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ