MENÜ

Bilic hakemleri topa tuttu!

Beşiktaş'ın hocası Bilic, Çaykur Rizespor maçı sonrası hakemleri topa tuttu. Hırvat teknik adam, çarpıcı ifadeler kullandı.

Bilic hakemleri topa tuttu!

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Çaykur Rizespor'a 1-0 mağlup oldukları Ziraat Türkiye Kupası maçı sonrası ses getiren açıklamalarda bulundu.

Atatürk Olimpiyat Stadyumu
'nda oynanan karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşun sorularını yanıtlayan Siyah-Beyazlılar'ın hocası, "Şikayetçi değilim. Hakemlerin yanına gidip medeni şekilde sorular sordum. İyi değildik, fakat kötü de değildik. Kaybetmeyi hak etmediğimizi söyleyebilirim. Çaykur Rizespor ellerinden geleni yaptı. Özellikle ceza sahasında kalite eksikliği yaşadık, 2 topumuz da direkten döndü. Rize'nin sadece penaltı pozisyonu var, onun dışında pozisyon vermedik" şeklinde konuştu.

'Lua Lua kendisini yere bıraktı'

Kritik müsabakadaki tartışmalı pozisyonlara da değinen Hırvat teknik patron, "Pozisyonlar gayet açık. Lua Lua kendisini akıllı şekilde yere bıraktı. Eğer o pozisyon penaltıysa bizimki de penaltı. Şikayetçi değilim. Üst düzey bir hakem değilse, yüksek standartta bir müsabakayı yönetmeye alışık değilse şikayetçi olamam. Süper Lig standartında olmadığı için Sarıyer'de oynayamıyoruz. Ancak maçın hakemi de Süper Lig standartında değil. Bunun bedelini biz ödedik" ifadelerini kullandı.
Slaven Bilic'i delirttiler!

Haberin Devamı
YORUM YAZ