MENÜ

Aziz Yıldırım'dan yine kısa cevap!

Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım'a Duygun Yarsuvat'ın açıklamaları soruldu. Yıldırım "Benden böyle bir şey duydunuz mu?" dedi.

Aziz Yıldırım'dan yine kısa cevap!

Galatasaray başkanı Duygun Yarsuvat'ın, "Fethullah Gülen ve cemaati Aziz Yıldırım'dan 50 milyon dolar istedi, verilmeyince şike operasyonu başladı" açıklaması dün gündeme bomba gibi oturdu. Akşam saatlerine kadar ne Aziz Yıldırım'dan ne de Duygun Yarsuvat'tan bir açıklama geldi. İlk açıklama öğle saatlerinde Fetullah Gülen'in avukatı Nurullah Albayrak'tan gelirken, Albayrak böyle bir şeyin olmadığını ve Yarsuvat'a dava açacaklarını belirtti.

Daha sonraysa Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinden Aziz Yıldırım yaptığı açıklamada "50 Milyon Dolar ile ilgili, Aziz Yıldırım olarak benim hiç kimse ve hiçbir grupla herhangi bir diyaloğum olmamıştır." dedi.

SON AÇIKLAMA: BENDEN DUYDUNUZ MU?
Konuyla ilgili tartışmalar sürerken, Aziz Yıldırım bir açıklama daha yaptı. Hürriyet Gazetesi'nden Cömert Aslan'a konuşan Yıldırım, sadece "Benden böyle bir şey duydunuz mu?" demekle yetindi ve kısa bir cevap evrerek detaya girmedi.
Duygun Yarsuvat konuştu, ortalık karıştı!

Haberin Devamı
YORUM YAZ