MENÜ

Aziz Yıldırım'dan taraftara çağrı

Fenerbahçe'nin patronu Aziz Yıldırım, Kayseri'de taraftarlara çağrıda bulundu.

Aziz Yıldırım'dan taraftara çağrı

'Hedef 1 milyon üye' projesi kapsamında bazı yöneticilerle birlikte Kayseri'de düzenlenen geceye katılan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, 12. adama açık çağrıda bulundu. Projenin öneminden bahseden Yıldırım, taraftarlara, "Sizleri kulübe üye olmaya davet ediyorum" diye seslendi. Kürsüde bir konuşma yapan Aziz Yıldırım, şunları söyledi: "Böyle bir gecede olmaktan dolayı ben de yönetici arkadaşlarım da mutluluk duyuyoruz. 1 milyon üye... Söylemesi hem kolay hem zor. 25 milyon taraftarı olan kulübün 1 milyonun üzerine çıkacağını yaptığımız çalışmalarla görüyoruz. Ama daha her tarafa yayılamadık. Kayseri şubemizi yarın arkadaşlarla beraber açacağız."

'Laik, Atatürkçü...'

"Bizim beklentimiz her yerde eşit olarak var olmak. Fenerbahçe’nin tabanı üzerine Fenerbahçe Spor Kulübü’nü yerleştirmek. Geleceğe bu şekilde bakmak ve geleceğin emin ellerde olmasını sağlamak. Çocuklarımıza cumhuriyetçi, laik, Atatürkçü olan bu kulübün yönetimini bırakmak. Bizler çok basit hesaplar yaparak çalıºmalar yapıyoruz. Herkes şunu soruyor. Ne kadar üye oldu? Bu projenin en az 5 yıllık süreci vardır. Biz planlamaları buna göre yaptık. Günde 1 milyon üye yapamazsınız, yaparsanız da sağlıklı olmaz. Bizim hedefimiz bütün ºubelerde 5 yıl içinde 2'şer bin üyenin olmasını sağlamak. 200 şube açacağız o zaman 400 bin kişi yalnız bu şubelerden üye olacak. İstanbul’da kurmuş olduğumuz çağrı merkezlerinde 1.5 milyon kişiye ulaşan datayla arkadaşlarımız çalışmalar yapıyor. Her gün yüzlerce üye olmakta. Bunu bilin. Mart sonunda kamuoyuna açıklayacağız. Bu projenin ana temel yapılarından bir tanesi de her şubenin olduğu yerde Fenerbahçe evleri açmak. Havuzlarda, spor alanlarında hep beraber faydalanmak için çocuklarımızı orada eğitmek için bütün şubelerde yapacağız. İlk şube yapımını Edirne’de, Van’da, Sinop’ta ve Alanya’da yapacağız. Türkiye’yi kucaklayacağız. Ondan sonra da bütün şubelerde oranın ihtiyacına göre yapılacak bu tesisler. Spor okullarını şubeler yürütecek. 17 bin olan talebelerimiz 50 binlere yükselecek. Buralarda yapılacak bilimsel çalışmalarla sporcular yetiştireceğiz ve onlardan faydalanacağız."

'Hep beraber yürüyelim'

"Kısaca Fenerbahçe yeni yapılanma içinde. Bu yapılanma içinde Fenerbahçeliler'in burada olmasından mutluyuz. Sizlerle futbolcularımız bir araya gelecek. Bu proje onları ayakta tutmak için ve onlar gibi olan Fenerbahçe ’nin 2 bin sporcusunun ayakta durmasını sağlamak içindir. Fenerbahçe ’nin sportif olarak da başarıyı yakalamasının sebebidir. Herkesi bilhassa kararsızları kulübe üye olmaya davet ediyorum. Onlarla Fenerbahçe güçlü olacaktır. Hepiniz Fenerbahçe’ye üye olunuz. Tüzüğün gerektiği yolda hep beraber yürüyelim. İyi ki varsınız, hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum."

Haberin Devamı
YORUM YAZ