MENÜ

Ali Dürüst: İyi düşünüp gelsinler

Sarı-Kırmızılı kulübün yöneticisi Ali Dürüst, Mayıs ayındaki kongreye 5 aylık bir süre olmasına rağmen adayların yavaş yavaş ortaya çıkması üzerine bir uyarı mesajı gönderdi.

Ali Dürüst: İyi düşünüp gelsinler

Alp Yalman ile girdiği kongre mücadelesini kazanan Duygun Yarsuvat’ın, görevi Mayıs ayında bırakacağını açıklaması üzerine, muhtemel adaylar kolları sıvamıştı. Uzun bir hazırlık süreci olmasını fırsat bilen camianın önde gelen adayları, saflarını bir bir belirliyor. Şu ana kadar Adnan Öztürk ile Turgay Kıran, adaylığını resmen açıklayan ilk isimler. Ayrıca Ünal Aysal’ın geri dönebileceği, mevcut yönetimde de Duygun Yarsuvat haricinde bir oluşumun kongreye gidebileceği belirtiliyor. İşte bu doğrultuda, Sarı-Kırmızılı yönetici Ali Dürüst’ün görüşüne başvurduk.

‘Mali durum incelenmeli’

Balçova maçı sırasında basın mensuplarıyla kısa süreli sohbet eden Dürüst, aday sayısının fazla olmasını ‘pozitif bir durum’ olarak değerlendirirken, “Elbette şartları karşılayan herkes aday olabilir. Olmalıdır da... Bu Galatasaray için son derece pozitif bir durum. Ama aday olacak kişiler, önce kulübün mali durumunu detaylı olarak inceleyip, plan yaptıktan sonra aday olmalı” diye konuştu.

Metin Karabaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ