MENÜ

Abdurrahim Albayrak: Telles'e teklif var ama...

Galatasaray'da Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Telles'e teklif geldiğini ancak satmayacaklarını söyledi. Telles için teklif veren kulübün Juventus olduğu ortaya çıktı.

Abdurrahim Albayrak: Telles'e teklif var ama...

Galatasaray'da Başkan Yardımcısı ve Futbol Şube Sorumlusu Abdurrahim Albayrak, Sarı-Kırmızılı kulüpte bekleneni veremeyen Alex Telles ile ilgili flaş bir açıklama yaptı. Hiçbir futbolcularını satmayacaklarını ifade eden tecrübeli yönetici, "Telles'e resmi bir teklif aldık fakat bu oyuncuyu vermeyeceğiz." dedi. İlerleyen saatlerde Telles'i isteyen kulübün hangi kulüp olduğuna dair detaylar ortaya çıktı. Hürriyet'in haberine göre; Telles için Galatasaray'ın kapısını çalan kulüp İtalyan devi Juventus... İtalyan kulübünün yöneticilerinin geçtiğimiz hafta Telles'e yönelik tekliflerini sunduğu, ancak sarı kırmızılıların ise, "Şampiyonluk yarışında ona ihtiyacımız var, devre arasında satamayız" diyerek olumsuz yanıt verdiği belirtildi.

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Brezilya'nın Gremio takımından 6 milyon Euro'ya Galatasaray'a transfer olan Brezilyalı sol bek Alex Telles'in menaceri Fernando Otto, konuyla ilgili önemli sözler söylemişti. Brezilya basınına konuşan Otto, 22 yaşındaki futbolcunun futbol hayatına İtalya'da devam edeceğini ifade etmişti. Öte yandan Alex Telles'in bir başka takıma transfer olması durumunda, eski kulübü Gremio, ödenecek bonservis ücretinin yüzde 5'ini kendi kasasına koyacak.


Telles İtalya yolcusu

Haberin Devamı
YORUM YAZ