MENÜ

Sercan Yıldırım'dan hapis cezası açıklaması

Balıkesirspor'da forma giyen Sercan Yıldırım, borcundan dolayı hakkında verilen hapis cezası kararına ilişkin açıklama yaptı.

Sercan Yıldırım'dan hapis cezası açıklaması

Balıkesirspor'da forma giyen Sercan Yıldırım, borcundan dolayı hakkında verilen hapis cezası kararına ilişkin, "Hakkımda verildiği öne sürülen 3 ay hapis cezası kararı, haberim olmadan atılmış bazı imzalarla alakalı olayın devamıdır" dedi.

Balıkesirspor'ın golcü futbolcusu Sercan Yıldırım, güne bazı basın yayın organlarında yer alan "Sercan Yıldırım'a hapis şoku" başlıklı haberlerle başladığını söyledi.

Bursa'da, ailesinin yaşadığı eve yaklaşık iki ay önce icra memurlarının geldiğini ve bazı eşyalara haciz işlemi yaptığını belirten Yıldırım, "Konuyla ilgili o dönem de bir açıklamada bulunmuştum. Söz konusu borç, Bursa'da geçmiş yıllarda ortak olarak açtığımız bir restorandan kaynaklanmıştı" diye konuştu.

Yıldırım, kendi adına, hiçbirinden haberi olmadan atılmış bazı imzaların söz konusu olduğunu vurguladı.

Avukatının konuyu takip ettiğini dile getiren Yıldırım, "Burada dolandırıcılık, sahte evrak, tefecilik bile söz konusu ancak mahkeme böyle bir karar vermiş. Avukatımla görüştüğümde, itiraz hakkımızın bulunduğunu ve bu konuda gerekenin yapılacağını söyledi. Sonuç itibarıyla hakkımda verildiği öne sürülen 3 ay hapis cezası kararı, haberim olmadan atılmış bazı imzalarla alakalı olayın devamıdır. Hayatta her insanın başına her olay gelebilir. Herkesin de bunu saygıyla karşılaması gerekiyor. Haberleri görünce sanki Sercan Yıldırım hemen cezaevine girecek gibi algılanıyor. Hukuksal mücadelemizi kaybedersek zaten söz konusu borcu da öderiz. Bu olayla ilgili hukuksal mücadelem sürecek ancak daha önce de söylediğim gibi sadece futbolumla anılmak istiyorum. Bu konuda da herkesten anlayış bekliyorum" dedi.

Sercan Yıldırım, geçmişe değil, sadece geleceğe baktığını sözlerine ekledi.
Sercan Yıldırım'a hapis şoku

Haberin Devamı
YORUM YAZ