MENÜ

Liverpool'dan Petr Cech hamlesi

Liverpool kulübü Ocak ayında kadrosuna Petr Cech'i katmak istiyor. Şuana kadar Chelsea kulübünden red cevabı gelmedi.

Liverpool'dan Petr Cech hamlesi

Geçen sezonun başarılı kalecisi Simon Mignolet'nin formsuzluğu nedeniyle kaleci arayışında olan Liverpool ilk tercih olarak Petr Cech üzerinde yoğunlaştı.

Mourinho bu sezon Liverpool'u şampiyonluk için Chelsea'nin rakipleri arasında görmüyor ve Şampiyonlar Ligi'nde oynamıyor. Kesin bir anlaşma olmamasına rağmen Mourinho bu transfere evet diyebilir. İki kulüp arasında kiralık olarak anlaşma olursa rakipleri olan Manchester City, Manchester United ve Arsenal'e karşı Petr Cech Liverpool kalesini koruyacak olması diğer bir neden.

Liverpool Martin Montaya'nın peşinde

Liverpool ara transferde Barcelona sağbeki Martin Montaya'nın peşinde.Tek sorun Barcelona'nın 18 Milyon Pound'ta direnmesi.

Liverpool'un ocak ayında transfer yapabilmesi için mutlaka bir veya iki futbolcu satması gerekiyor. Sunderland ile görüşen Fabio Borini, Liverpool'dan ayrılırsa transfer yapmaları gerçekleşebilir.

Raheem Sterling'de son durum

Brendan Rodgers bu konuda endişeli olmadığını belirtse de Sterling için hergün yeni bir transfer spekülasyonu ortaya çıkıyor. Sterling'i isteyen son kulüp Bayern Münih. Real Madrid ve Manchester City'nin de kadrosuna katmak istediği Sterling işu ana kadar Liverpool ile olan mukavelesini uzatmadı. Sezon başından beri yapılan görüşmelerden bir sonuç alınamadı. Bu konuda Brendan Rodgers 'Dedikoduları ben de duyuyorum. Oyuncumun Şampiyonlar Ligi'nde oynayan bir takıma gitmek istediği konusundaki.Yeni bir takım kurmamız için 2 seneye ihtiyacımız var. Raheem konusunda hiçbir şüphem yok. Diğer futbolcular gibi menecerlerle iş yapmıyor. Liverpool kulübüyle yeni kontrat için kendisi aracı olmadan görüşüyor' açıklamasında bulundu.

Liverpool Kulübü sahibi John W. Henry açıklama istiyor

Luis Suarez'in 75 Milyon Pounda satılma zamanlamasının çok doğru olduğunu elde tutulduğu takdirde bir daha 75 Milyon Pounda satılamayacağını söyleyen Henry, bu parayla kadroya katılan futbolcular için nasıl bir scout sistemi yapıldığı ve bu transferlerde son sözün kimde olduğunu bilmek istediğini bu nedenle Brendan Rodgers ile bir toplantı yapacağını bildirdi.

Liverpool bu akşam Capitol One Kupası'nda deplasmanda Bournemouth ile karşılaşacak.

Edip ADANIR / LONDRA

Haberin Devamı
YORUM YAZ