MENÜ

Cenk Tosun seferberliği

Beşiktaş'ta forvet hattında Demba Ba ve Mustafa'nın ardından Cenk'in de sakatlanması, Siyah-Beyazlılar'ı zora soktu. Sol kasığında yırtık bulunan futbolcu için sağlık heyetini seferber eden teknik ekip, pazar günündeki Akhisar maçında genç yıldızı iğneyle oynatmayı planlıyor.

Cenk Tosun seferberliği

Son haftalarda takımda üst üste gelen sakatlıklar, teknik heyetin canını sıkıyor. Özellikle forvet hattında yer alan Demba Ba ve Mustafa Pektemek'in ardından Cenk Tosun'dan da kötü haber gelmesinin ardından planları bozulan teknik direktör Slaven Bilic, Türkiye Kupası'nda yarın karşılaşacağı Çaykur Rizespor mücadelesinde zorunlu olarak formayı Furkan Yaman'a verecek. Bu maçla beraber, Süper Lig'de pazar günü Akhisar Belediye'yle oynayacakları karşılaşmayı da düşünen Hırvat hoca, sol kasığında birinci dereceden yırtık bulunan Cenk Tosun'un bu maça yetiştirilmesi için sağlık heyetini seferber etti. Ligin zirvesindeki yerlerini elinde tutabilmeleri için 23 yaşındaki futbolcudan da fedakarlık isteyen Bilic, "Kritik bir dönem geçiriyoruz. Oynaman için yüzde yüz bir engel olmazsa iğneyle de olsa Akhisar'a karşı forma giymelisin" isteğinde bulundu.

'Görevden kaçmam'

Beşiktaş formasıyla çıktığı son 5 maçta 4 golü bulunan Cenk Tosun'un da, Bilic'in bu isteğine olumlu cevap verip, "Şanssız bir sakatlık yaşadım. Ama takımım için elimden geleni yapıp görev almak istiyorum" dediği öğrenildi.

Gökmen Özcan

Haberin Devamı
YORUM YAZ