MENÜ

Bayburtlu sporcunun "Diego forması" mutluluğu

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu'nda dün sahasında Fenerbahçe'yi konuk eden Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor oyuncusu Hakkı Helvacı, maç sonunda Diego Ribas'ın formasını almanın mutluluğunu yaşıyor.

Bayburtlu sporcunun "Diego forması" mutluluğu

Helvacı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, televizyondan izledikleri futbolcularla karşılıklı oynamanın çok güzel ve zevkli bir şey olduğunu belirtti.

Fenerbahçe karşısında oynamanın dışardan göründüğü kadar kolay olmadığını ifade eden Helvacı, "Onların kalitesi ortada. Biz de elimizden geldiğince onlara karşı oynamaya çalıştık. Onlardan bir şeyler de öğrenmeye çalıştık" dedi.

Hakkı Helvacı, Fenerbahçe forması giymenin ya da o takıma karşı oynamanın birçok futbolcunun hayali olduğunu anlatarak, "Bize de Fenerbahçe’ye karşı futbol oynamak nasip oldu, çok şanslıyız. Fenerbahçe’ye karşı oynamak gerçekten inanılmaz bir duygu, saha içerisindeki o heyecan çok güzel bir şeydi, kelimelerle anlatılmaz" diye konuştu.

"Formayı ömrüm boyunca saklayacağım"

"Fenerbahçe ile Diego Ribas gibi özel bir oyuncuyla oynamak heyecan veriydi" ifadelerini kullanan 20 yaşındaki savunma oyuncusu, "Diego’nun kimliği tartışılmaz. Oynadığı takımlar ve kalitesi bir ortada. Bayburt’ta onla karşılaşmak büyük şanstı" şeklinde konuştu.

Helvacı, Diego’nun özel bir oyuncu olduğunu vurgulayarak, maç sonunda Diego’nun giydiği formayı aldığı için çok mutlu olduğunu anlattı.
Diego Ribas’ın çok beğendiği bir futbolcu olduğuna işaret eden Helvacı, "Çok beğendim bir futbolcunun formasını aldım. Bu forma benim için büyük bir anı. Ömrüm boyuncu bu formayı saklayacağım. Kendisine teşekkür ediyorum. Formayı alırken yaşanan olaylar da çarptırıldı Bu konuda maç sonunda gerekli açıklama yaptım" diye konuştu.

Helvacı, yaklaşık 7 bin taraftarlarına da Bayburt’ta bir Fenerbahçe maçı izlettikleri için de ayrıca mutlu olduklarını ifade etti.
Bayburtluların kendilerine her zaman destek olduğunu ifade eden Helvacı, "Onlara bir galibiyet hediye etmek isterdik. Elimizden geleni yaptık ancak olmadı. Fenerbahçe’nin gücü ortada" dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ